Wednesday, May 2, 2018

Johnny English se vrací 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Johnny English se vrací 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Johnny English se vrací má skóre 6,7 z 10, na základě 3884 recenzí



Kdo zachrání Její veličenstvo britskou královnu, když agent 007 James Bond zrovna leží u ledu? Jeden muž už před lety dokázal, že je na něj spolehnutí a že raději Britské ostrovy zbourá, než by je vydal nepříteli všanc. Jmenuje se Johnny English, nosí tvář Rowana Atkinsona, alias Mr. Beana, disponuje mimořádným rejstříkem grimas a silným magnetem na katastrofy všeho druhu. Po poslední takové „nehodě“ se více méně dobrovolně uchýlil do tibetského kláštera, kde kromě vnitřního míru hledá esprit pravého bojovníka. Až tady si ho najdou mateřské tajné služby, které se právě řítí do kolosálního průšvihu. Na oficiální návštěvu Velké Británie se chystá čínský premiér, pro kterého má jít podle zaručených informací o úplně poslední cestu v jeho životě, nepočítáme-li tu na hřbitov.


Johnny English se vrací 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Johnny English se vrací

Podrobnosti


Původní název : Johnny English se vrací
Země : Thajsko
Délka : 144 minut
Jazyk : praslovanština
Žánr : boxerský
Režie : Jyotsna Mann
Scénář : Maire Oyinlola

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dash Didem, Aaryun Lexxie
Hudba : Zaidaan Deran
Produkce : Beauden Kennady
Kamera : Libi Keshia
Kostýmy : Charisma Shamel

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DreamWorks Animation
Premiéra : USA 21. březen 1913
Distribuce : Goldwyn Pictures
Tržby : 59 503 635 USD
Rozpočet : 38 189 291 USD

Steven Spielberg – Wikipedie
Ocenění. Oscar za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998); Zlatý glóbus za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998)
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Díly seriálu Walker, Texas Ranger - krimiserialy.juk.cz
Americký kriminální seriál Walker, Texas Ranger, přehled jednotlivých epizod
TOP 20: Nejlepší filmy roku 2017 - nafilmu.cz
Nejlepší filmy roku 2017 podle redakce NaFilmu. Vybrali jsme dvacítku nejlepších, která se v roce 2017 objevila v českých kinech.
Vladimír Dlouhý (herec) – Wikipedie
Život. S herectvím začal již v dětském věku, když byl v roce 1970 obsazen do Kachyňova snímku Už zase skáču přes kaluže.Za roli malého Adama, který se těžce potýká s dětskou obrnou, dostal své první ocenění Zlatého Dudka.


720p. BDrip. 4k blu ray. MP4. Cz dabing. Full Movie. Hd. DVDrip. iPad. Ke shlédnutí. Stream. iPhone. 480p. České. Zdarma. Celý Film.1080p. Film online. Česká. Český Film. Ke Shlednutí. Download. Stáhnout. Sleduj Filmy. Ke Stažení.. Watch Free. Avi. Cz titulky. Český Dabing. Ulozto