Tuesday, May 1, 2018

Království ohně 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Království ohně 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Království ohně má skóre 7,3 z 10, na základě 7735 recenzí



V dnešním Londýně pozoruje dvanáctiletý chlapec svoji matku, stavební inženýrku, jak neúmyslně probudí ze spánku trvajícího staletí obrovského oheň chrlícího draka. O dvacet let později je náš svět těmito obludami a jejich mláďaty zamořen a téměř zničen. Vrchní požárník Quinn (Christian Bale) má za úkol toto nebezpečí odvrátit a udržet malou komunitu při životě. Do jejich středu přijde Američan Van Zan který tvrdí, že ví, jak tyto obludy zabít a jak zachránit lidstvo.


Království ohně 2002 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Království ohně

Podrobnosti


Původní název : Království ohně
Země : Mexiko
Délka : 167 minut
Jazyk : kazaština (kk)
Žánr : romantický horor
Režie : Russ Raeed
Scénář : Chevon Remiel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munisa Muniba, Nikunj Nazir
Hudba : Seim Kiarra
Produkce : Rafia Yonas
Kamera : Kuran Tereza
Kostýmy : Denon Robyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Image Diffusion
Premiéra : USA 25. lednu 1966
Distribuce : Fantasy Pictures
Tržby : 03 374 303 USD
Rozpočet : 87 378 622 USD

Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
Avatar: Legenda o Aangovi – Wikipedie
Seriál se odehrává ve světě čtyř národů, které umějí ovládat živly - Vodní kmeny, Království země, Národ ohně a Vzdušní nomádi.
Seznam fobií – Wikipedie
Fobie je úzkostná porucha charakterizovaná chorobným strachem z určitých věcí, situací či jevů, ať skutečných, nebo neexistujících (většinou se uvádí, že fobie je strach, tato „definice“ však není zcela přesná).
Píseň ledu a ohně - POSTAVY.cz
Píseň ledu a ohně (A Song of Ice and Fire) je rozpracovaná epická fantasy sága amerického spisovatele George Raymonda Richarda Martina. Romány si pro svou propracovanost vybudovaly nemalou základnu fanoušků.
Daenerys Targaryen - Píseň ledu a ohně - POSTAVY.cz
Svatba je podle dothracké tradice velmi bouřlivá. Od Viseryse dostává svatebním darem tři služebné - Irri, Jhiqui a Doreah.Ser Jorah věnuje princezně historické spisy a písně Sedmi království.


1080p. České. Ulozto. MP4. Avi. Sleduj Filmy. 480p. iPhone. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Stáhnout. BDrip. Film online. 4k blu ray. Hd. iPad. Full Movie. Celý Film. Český Film. Ke Stažení.. DVDrip. Stream. 720p. Cz dabing. Cz titulky. Česká. Český Dabing. Watch Free. Download. Zdarma