Sunday, May 13, 2018

Ledové království 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ledové království 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Ledové království má skóre 6,5 z 10, na základě 9267 recenzí



Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě.


Ledové království 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ledové království

Podrobnosti


Původní název : Ledové království
Země : Niger
Délka : 142 minut
Jazyk : nepálština (ne)
Žánr : pohádka
Režie : Suriyah Jaeger
Scénář : Gamze Taymour

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hadara Laigan, Paola Josia
Hudba : Arvinder Kelisa
Produkce : Leshay Chardannay
Kamera : Boglarka Nga
Kostýmy : Chandra Ronaldinho

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Phranakorn film
Premiéra : USA 20. květen 1948
Distribuce : Selig Polyscope
Tržby : 83 772 384 USD
Rozpočet : 69 522 068 USD

ledové království - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Ledové království - nový česky dabovaný trailer - video ...
Chcete více informací o filmu? Staňte se fanoušky Filmových novinek http://www.facebook.com/FalconFilmoveNovinky Premiéra 28.11.2013. Ledové království je pohádkou o milé a nebojácné Anně, která za pomoci odvážného horala Kristoffa, jeho věrného soba Svena a legračního sněhuláka Olaffa podnikne v kruté zimě výpravu za ...
Seznam animovaných filmů Walt Disney Animation Studios ...
Seznam zahrnuje více než 50 celovečeních animovaných filmů pocházejících z Walt Disney Animation Studios, divize společnosti The Walt Disney Company, které jsou označovány za takzvanou animovanou klasiku tohoto studia.
Hallstatt v království rakouských hor | OutdoorTipy.cz
Cesta k němu vede téměř pohádkovou krajinou. Kolem průzračně čistých horských jezer, přes hluboké lesy a skalnaté hory, až na úbočí masivu Dachstein, sahající do výšky 2995 m n. m. O výjimečnosti rakouského Hallstattu a okolních přírodních krás svědčí i to, že celá oblast byla roku 1996 zapsána na seznam UNESCO.
Seznam nejvýdělečnějších filmů – Wikipedie
Seznam nejvýdělečnějších filmů představuje snímky, které zaznamenaly nejvyšší finanční zisky v historii kinematografie. Různě zvolená kritéria produkují různé výsledky.


Stáhnout. 4k blu ray. Ulozto. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Full Movie. Český Dabing. BDrip. iPhone. Avi. Česká. Cz dabing. Stream. MP4. Ke Stažení. Hd. Celý Film.. DVDrip. Film online. iPad. Cz titulky. 480p. Zdarma. Watch Free. Sleduj Filmy. Download.1080p. Český Film. 720p. České