Monday, May 14, 2018

Modrý blesk 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Modrý blesk 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Modrý blesk má skóre 8,3 z 10, na základě 6408 recenzí



Miles Logan (Martin Lawrence) je jako každý správný lupič džentlmen výsostný profesionál. Určitě by dotáhl do zdárného konce i tuhle prácičku s diamantem za dvacet miliónů dolarů, kdyby se do jeho týmu nevetřel chamtivý podrazák Deacon. Takhle je Miles rád, že při nepovedené akci nepřišel o život a nakonec vyvázl jen s dvouletým trestem. K optimismu ho kromě veselé povahy vede i fakt, že se mu na poslední chvíli podařilo ukrýt uloupený diamant ve větrací šachtě čerstvé novostavby. Těch dvacet milionů v drahém kamení je tam bezpečnějších než v nejdokonalejším sejfu ve městě. Zlomyslný osud je ovšem drsný žertéř. Po propuštění z věznice Miles zjišťuje, že svůj diamant ukryl v rozestavěné policejní stanici. Jak se dostat do větrací šachty mezi oddělením vražd a oddělením loupeží? Po několika neúspěšných pokusech se Miles odhodlává k šíleně riskantnímu plánu. U padělatele si nechá vyrobit falešnou policejní placku i služební záznamy a nastoupí na oddělení loupeží.


Modrý blesk 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Modrý blesk

Více informací


Původní název : Modrý blesk
Země : Guinea
Délka : 142 minut
Jazyk : polština (pl)
Žánr : komediální drama
Režie : Sulieman Vivianna
Scénář : Kiyoko Eloghosa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Aydn Sujal, Tajay Rawen
Hudba : Pearla Stuart
Produkce : Nefertari Swarup
Kamera : Vasile Gurshaan
Kostýmy : Laurine Siubhan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : DMG Entertainment
Premiéra : USA 21. září 1997
Distribuce : Fox Studios
Tržby : 59 456 219 USD
Rozpočet : 77 623 333 USD

Seriál Modrý kód - ceskeserialy.juk.cz
Již dostupné anotace: 1. díl - 25. 3. 2017 (TV PRIMA 20.15‑21.25) Na seznam všech dílů Traumaplán Na urgentním příjmu nemocnice Rubava probíhá plánované cvičení traumaplánu, ale náhle přichází informace o zříceném obytném domu plném lidí.
taxi praha | Blesk.cz
Přečtěte si o tématu "taxi praha".Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam nejoblíběnějších článků s klíčovými slovy "taxi praha", které hledáte.
Další rána pro Kateřinu Brožovou: Rozchod ... - Blesk.cz
Jen co se Kateřina Brožová (49) svěřila, že skončila na TV Barrandov, přišel náhlý zvrat! V pondělí odpoledne televize přispěchala s vyjádřením, že se točí nové díly jejího pořadu Exkluziv. Herečku diváci už neuvidí v seriálu Doktorka Kellerová a podle jejích slov ...
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seznam případů | Projekt Záře
Na této stránce najdete seznam všech evidovaných případů projektu Záře. Tedy nejenom pozorování UFO, ale i nově ostatních případů řešených záhad, ať již jde o „crop circles“, fenoménu spontánního uhoření osob (SHC), syndromu únosu do UFO či dalších anomálních jevů.


Ulozto. Cz titulky. Hd. Zdarma. Film online. BDrip. Full Movie. Česká. Ke Shlednutí. iPhone. Český Dabing. Avi. 4k blu ray. Ke shlédnutí. iPad. DVDrip. Cz dabing. Watch Free.. 720p. Celý Film. Stream. MP4. Sleduj Filmy. Download.1080p. Český Film. Ke Stažení. České. 480p. Stáhnout