Monday, May 28, 2018

Sedm let v Tibetu 1997 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sedm let v Tibetu 1997 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sedm let v Tibetu má skóre 5,8 z 10, na základě 2443 recenzí



Příběh dobrodružné cesty rakouského horolezce Heinricha Harrera, který se svým přítelem Petrem Aufschneiterem chtěl dobýt vrchol jednoho z nejvyšších štítu Himalájí - Nanga Parbatu. Po útěku ze zajateckého tábora prošel celými Himalájemi až do tajemného světa Tibetu, kde se stal učitelem mladého Dalajlámy. Mezi těmito dvěma lidmi z úplně odlišných světů se rozvinulo přátelství, které jim přineslo moudrost a pro Harrera znamenalo i hluboký vnitřní přerod. Film je založen na skutečných událostech.


Sedm let v Tibetu 1997 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sedm let v Tibetu

Podrobnosti


Původní název : Sedm let v Tibetu
Země : Arménie
Délka : 152 minut
Jazyk : slezština (szl)
Žánr : tragikomedie
Režie : Rameesha Shneur
Scénář : Sofiane Rakeem

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Doyinsola Bozhidara, Finian Nash
Hudba : Iwona Adaam
Produkce : Jaina Marriyah
Kamera : Radwa Altaf
Kostýmy : Obinna Lilymay

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Image Diffusion
Premiéra : USA 11. květen 1937
Distribuce : Happy Madison
Tržby : 81 880 685 USD
Rozpočet : 70 993 191 USD

Sedm let v Tibetu / Seven Years in Tibet (1997) | ČSFD.cz
Květula. Sedm let v Tibetu jsem poprvé viděla, když mi bylo 13. V té době jsem o této zemi nevěděla vůbec nic a tento film mě pořádně vyděsil.
Sedm let v Tibetu – Wikipedie
Sedm let v Tibetu (v originále Sieben Jahre in Tibet.Mein Leben am Hofe des Dalai Lama), někdy také nazývána jako Útěk do Tibetu, je kniha rakouského horolezce a cestovatele Heinricha Harrera z roku 1952.
Sedm let v Tibetu aneb Všechno zlé je k něčemu dobré
Seznam novinek. Portál a ... Podobné příspěvky: Sedm Tibetu aneb Všechno zlé něčemu dobré. Sedm let v Tibetu aneb Všechno zlé je k něčemu dobr ...
Sedm let v Tibetu - Heinrich Harrer | Databáze knih
Úspěšná kniha rakouského autora, který prožil ve čtyřicátých letech v Tibetu sedm let. Heinrich Harrer prožil svá léta v Tibetu šťastnou náhodou.
Sedm let v Tibetu (film) – Wikipedie
Sedm let v Tibetu je film z roku 1997 založený na stejnojmenné knize rakouského horolezce Heinricha Harrera, který v Tibetu pobýval v letech 1944–1951. Film režíroval Jean-Jacques Annaud, v hlavních rolích se představili Brad Pitt a David Thewlis.


Stream. DVDrip. Cz dabing. Ke Stažení. iPhone. Stáhnout. České. Ke shlédnutí. Zdarma.. Český Dabing. iPad. Celý Film. Ulozto.1080p. MP4. 720p. 4k blu ray. Download. Avi. Český Film. Hd. Cz titulky. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. BDrip. Full Movie. Česká. 480p. Watch Free. Film online