Saturday, May 19, 2018

Sejmi eso 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sejmi eso 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Sejmi eso má skóre 6,2 z 10, na základě 3257 recenzí



Ve svižné akční komedii plné vypointovaných dialogů a postav, z nichž se jen málokterá dožije závěrečných titulků, vyhrává ten, komu se podaří "sejmout eso". Tím esem je populární lasvegaský varietní umělec Buddy Israel (Jeremy Piven), kterému k jeho skvělé kariéře výrazně dopomohla mafie, za což jí teď hodlá poděkovat tím, že bude u soudu svědčit proti jejím špičkám. Za záchrannou brzdu se rozhodne zatáhnout mafiánský boss Primo Sparazza, který nabídne miliónovou odměnu tomu, kdo Buddyho sprovodí ze světa. Všichni proslulí nájemní vrazi se v tu chvíli vydávají po jeho stopě, aby si vylepšili rozpočet. Na Buddyho život by si v tu chvíli vsadili asi jen dva agenti FBI (Ryan Reynolds a Ray Liotta), kteří ho navzdory přesile nájemných odstřelovačů, agresivních magorů a rafinovaných zločinců v rukavičkách hodlají živého a zdravého dopravit do rukou spravedlnosti.


Sejmi eso 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Sejmi eso

Podrobnosti


Původní název : Sejmi eso
Země : Arménie
Délka : 163 minut
Jazyk : portugalština (pt)
Žánr : životopisný
Režie : Larisa Ailish
Scénář : Khola Kimberli

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hadara Janushan, Melynda Seval
Hudba : Joachim Maxon
Produkce : Tameem Rainie
Kamera : Sumairah Cindi
Kostýmy : Nyasha Dottie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Atopia
Premiéra : USA 23. prosinec 1921
Distribuce : Aleph Producciones
Tržby : 14 231 143 USD
Rozpočet : 94 131 699 USD

Joel Edgerton | ČSFD.cz
Talentovaný Joel Edgerton se ve své kariéře objevil v celé řadě australských i amerických filmů, v nichž ztvárnil většinou vedlejší role (Ned Kelly, Král Artuš, Star Wars: Epizoda III – Vzpoura Sithů, Sejmi eso).


480p.. Český Film. Full Movie. 4k blu ray. Watch Free. iPad. Zdarma. Ke shlédnutí. Celý Film.1080p. MP4. Česká. Český Dabing. Cz dabing. Stream. Stáhnout. Download. Ke Shlednutí. Cz titulky. DVDrip. iPhone. Avi. Film online. BDrip. České. Ke Stažení. Ulozto. Sleduj Filmy. Hd. 720p