Friday, May 4, 2018

Shrek 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Shrek 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Shrek má skóre 5,7 z 10, na základě 6234 recenzí



Shrek, zelený obr s tykadly mimozemšťanů, žije sice docela sám, ale šťastně ve svém domku na samotě u lesa až do chvíle, kdy je doslova přepaden nekonečným zástupem známých i méně známých pohádkových postaviček, které byly vyhoštěny z království nevzhledného a zakyslého Lorda Farquaada. Ve snaze zjednat pořádek a hlavně vrátit klid do svého příbytku Shrek Farquaadovi slíbí, že vysvobodí ze zajetí obávaného draka krásnou princeznu Fionu a přivede mu ji, aby se stala jeho ženou. S pomocí mazaného oslíka, ochotného pro Shreka udělat cokoli, jen ne zmlknout aspoň na okamžik, obr svůj slib splní, jenže pak se to nějak podivně zamotá, zaplete a zkomplikuje, takže je všechno nakonec úplně a docela jinak...


Shrek 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Shrek

Více informací


Původní název : Shrek
Země : Ekvádor
Délka : 166 minut
Jazyk : kazaština (kk)
Žánr : melodrama
Režie : Siraj Yudhveer
Scénář : Micheline Nasser

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jaiyeola Caira, Serhan Mostafa
Hudba : Ambiya Kawther
Produkce : Raadiyah Matviy
Kamera : Wahidul Clarissa
Kostýmy : Krystyna Seyedeh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Atomic
Premiéra : USA 15. duben 1991
Distribuce : Heyday Films
Tržby : 89 207 066 USD
Rozpočet : 68 542 789 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nastavit boxík Seznam Zprávy Nevychováváme meteorology, učíme studenty základní prvky a pojmy, vysvětluje profesor z České zemědělské univerzity Radek Hrdina v rubrice Česko vstává navštívil Českou zemědělskou univerzitu.
Shrek na Prima COOL| TV program - tv.seznam.cz
Seznam.cz; Copyright © 1996–2018 Seznam.cz, a.s. a jeho dodavatelé. Obsah serveru je chráněn autorským zákonem. Jakékoli užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, a.s. zakázáno.
Shrek (filmová série) – Wikipedie
Shrek: Zvonec a konec (2010) Shrek 4-D (2003) Shrekoleda (2007), vánoční speciál navazující na třetí díl; Scared Shrekless (2010) halloweenský speciál navazující na čtvrtý díl; Kocour v botách (2011), film pojednávající o životě postavy Kocoura v botách; Děj. Série pojednává o zeleném zlobrovi jménem Shrek.
Jaký je příběh muzikálu Shrek? Prozrazuje představitelka ...
Tak neřeš věk! Přijíždí Shrek! má vážně pravdu.” Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam. Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.
Hrajete Shrek Hry? Zahrajte si ty nejlepší hry na 1001Hry.
Hrajte Shrek Hry on-line zdarma na 1001Hry. Nabízíme největší sbírku Shrek Hry zdarma pro celou rodinu. Bavte se!


Avi. DVDrip. Film online. 4k blu ray. Zdarma. Celý Film. České. iPhone.. Cz titulky. Sleduj Filmy. Hd. Ulozto. MP4. BDrip. Ke shlédnutí. Český Dabing. Download. 480p. Česká. Český Film. Ke Stažení. Stáhnout. Cz dabing. Watch Free.1080p. iPad. Full Movie. Stream. Ke Shlednutí. 720p