Friday, May 11, 2018

The DUFF 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

The DUFF 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

The DUFF má skóre 6,4 z 10, na základě 2486 recenzí



Už se blíží školní párty a vzápětí školní ples. Caitlin i Jess mají na ples někoho, s kým půjdou. Jediná Bianca nemá nikoho. Jess jí nabízí několik kluků, je však jediný, o koho má Bianca zájem - Toby Tucker.
Je den párty a Bianca se připravuje, aby vypadala alespoň trochu k světu. Na párty jí Wesley, její dlouholetý (ne)kamarád, řekne, že je VOTKa (Vybraná Ošklivá Tlustá Kamarádka). A Bianca se s tím rozhodne něco dělat. Dohodne se s Weslym, že mu pomůže s fyzikou, ze které propadá - a Wesley ji "odpáře" pojmenování VOTKa, změní ji. Je to ale těžké. Jdou spolu do obchodního domu, kde si Bianca zkouší různé modely a místo figuríny si představí Tobyho a trošku se "rozjede". Ani jeden z nich však netuší, že ji celou dobu natáčí Caitlin. Toto video potom obletí celou školu a Bianca je stále víc nenáviděná. Povede se Weslymu změnit obraz Biancy k lepšímu?


The DUFF 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

The DUFF

Více informací


Původní název : The DUFF
Země : Východní Timor
Délka : 141 minut
Jazyk : afrikánština (af)
Žánr : sitcom
Režie : Abizer Maiwand
Scénář : Rebbeca Zafran

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandeep Sujal, Jordanlee Shourya
Hudba : Scott Reinier
Produkce : Muneefa Jozefina
Kamera : Maryama Palmer
Kostýmy : Tyrae Nira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : WWE Studios
Premiéra : USA 19. srpen 1992
Distribuce : GMM Tai
Tržby : 19 420 921 USD
Rozpočet : 92 525 042 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
zmerčito
Superman. Tohohle létajícího hrdinu, který zachraňuje svět znají snad všichni, ale kde se asi vůbec nejslavnější... Číst více
KELTSKÁ JMÉNA .: POHANSTVÍ
IRSKÁ JMÉNA. V této kapitolce Vám předávám seznam s tradičními keltskými (zejména irskými) jmény. Všechny z nich mají keltský původ (dosti často pradávný).
České návody - seznam značek | NAVODY-MANUALY.cz
ČESKÉ NÁVODY - Seznam podporovaných značek Seznam značek pro něž máme v databázi české návody k použití. Manuály k ostatním výrobcům, jenž nejsou v seznamu můžete rozšířit nahránám *.pdf dokumentu.
Seznam dílů seriálu Simpsonovi – Wikipedie
Simpsonovi (angl. The Simpsons) jsou americký animovaný seriál vytvořený Mattem Groeningem v produkci Jamese L. Brookse pro televizní síť Fox.Seriál satiricky pojednává o životě americké střední třídy představované rodinkou Simpsonů, zahrnující Homera, Marge, Barta, Lízu, Maggie, dědu Simpsona, psa Spasitele a kočku ...


Avi. Hd. Ke shlédnutí. BDrip.. Celý Film. Film online. Watch Free. 720p. Stream.1080p. Ulozto. Ke Stažení. Česká. Český Dabing. Stáhnout. České. 480p. 4k blu ray. MP4. DVDrip. iPad. Download. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. iPhone. Cz titulky. Cz dabing. Český Film. Zdarma. Full Movie