Wednesday, May 30, 2018

Ženy sobě 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ženy sobě 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Ženy sobě má skóre 5,4 z 10, na základě 9971 recenzí



Smolařka Annie je všechno, jen ne úspěšná. Pochybné milence opouští nedůstojně (většinou přes plot), v práci ji terorizují zákazníci (a ona je, takže nad ní permanentně visí hrozba vyhazovu). Jediný světlý bod v jejím životě představuje kamarádka Lillian. Ta jí právě oznámila, že se bude vdávat, a Annie jako nejlepší kámoška pochopitelně slíbila, že jí se svatebními přípravami pomůže. Snaží se o to víc, že se svou troškou do mlýna chtějí přispět i další čtyři Lillianiny přítelkyně, mezi nimiž vyniká krásná, bohatá a chytrá Helen. A tak Annie pomáhá a plánuje jako o život a jak už to v její tragické realitě bývá, na co sáhne, to přinejlepším selže, případně skončí zatčením, otravou jídlem, ohavnou scénou, v níž hraje hlavní roli čokoládová fontána, nebo sexem s dopravákem. Vyberte si, co z toho je nejhorší. Možná to, že Lillian dochází s (pomalu bývalou) kamarádkou trpělivost.


Ženy sobě 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Ženy sobě

Podrobnosti


Původní název : Ženy sobě
Země : Brunej
Délka : 147 minut
Jazyk : slovinština (sl)
Žánr : komedie
Režie : Leslie Ramell
Scénář : Gokdeniz Shianna

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tarsha Jayesh, Maariyaah Sheniya
Hudba : Quincy Abdarahman
Produkce : Macario Mohmed
Kamera : Oluwatomisin Aneisha
Kostýmy : Shanayah Firdaws

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Victor Studios
Premiéra : USA 14. listopad 1998
Distribuce : Percept Picture
Tržby : 49 275 079 USD
Rozpočet : 65 267 439 USD

Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
AFASHION-Děláme sexy sebevědomé ženy!
Prodej italského oblečení a doplňků! Navštivte nový e-shop s dámským oblečením. Super ceny, skvělé služby, tak nás vyzkoušejte :-). Děláme sexy sebevědomé ženy!
Telefonní seznam osob, možnost vyhledávat podle ...
GlobalSearch - Meta Search Engine, Telefonní seznam, jízdní řády, obchodní rejstřík
Top ženy Česka - topzenyceska.cz
Anketa je nejprestižnější akcí svého druhu v Česku. Jejím cílem je zviditelnit úspěšné ženy v soukromé i veřejné sféře. Příběhy úspěšných žen mají inspirovat jejich následovnice a také se zabývat tématy, jako jsou rovné pracovní příležitosti a působení žen na postech s rozhodovacími pravomocemi.
Seznam závodníků | ZKUS MARATON KUKS - Sportbase Výsledky
V případě problémů s registrací nás prosím kontaktujte na emailu registrace@sport-reg.cz nebo na telefonu 606 060 775. Pro informace k platbám startovného se obracejte na pořadatele daného závodu.


Český Dabing. iPad. Cz dabing. Celý Film. Česká. Avi. Download. Český Film. Hd. 480p. Zdarma.1080p. 720p. DVDrip. MP4. České. BDrip. Ke Shlednutí. Full Movie. Ulozto. Ke Stažení. 4k blu ray. Cz titulky. Stáhnout.. Film online. Ke shlédnutí. Watch Free. iPhone. Stream. Sleduj Filmy