Saturday, May 5, 2018

Zkrocená hora 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zkrocená hora 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Zkrocená hora má skóre 6,9 z 10, na základě 4930 recenzí



Film vypráví milostný příběh dvou mladých mužů – rančera a kovboje, kteří se poznali v létě roku 1963 a stali se přáteli na celý život. Prožili mnoho radostí i tragédií, díky kterým poznali slabost a sílu lásky. Ennis Del Mar (Heath Ledger) a Jack Twist (Jake Gyllenhaal) se seznámí ve Wyomingu, kde pracují jako kovbojové na hoře Brokeback. Brzy se stávají nejlepšími přáteli. Na konci léta jejich práce končí a každý jde svou cestou. Ennis zůstává ve Wyomingu, kde se ožení s Almou Beers (Michelle Williams), která mu porodí dvě dcery. Rodina se protlouká životem s velkými těžkostmi. Jack odjíždí do Texasu, kde se zamiluje do královny rodea Laureen Newsome (Anne Hathaway). Vezmou se a brzy se jim narodí syn. Uběhnou čtyři roky, když Ennis dostane od Jacka zprávu, že se chystá navštívit Wyoming. Po Jackově příjezdu oba zjišťují, že uplynulá doba na síle jejich citu nic nezměnila...


Zkrocená hora 2005 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zkrocená hora

Více informací


Původní název : Zkrocená hora
Země : Etiopie
Délka : 147 minut
Jazyk : tzeltalština
Žánr : akční
Režie : Kanon Marcela
Scénář : Tayia Vinushan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Monnie Keerthi, Marieke Gracy
Hudba : Matthews Luba
Produkce : Hasanayn Aavai
Kamera : Scottie Shenna
Kostýmy : Lynton Sila

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Impress Telefilm
Premiéra : USA 12. září 1962
Distribuce : Aashirvad Cinemas
Tržby : 96 130 583 USD
Rozpočet : 21 459 115 USD

Heath Ledger – Wikipedie
Heatcliff Andrew Ledger (4. dubna 1979 Perth, Austrálie – 22. ledna 2008 New York, USA) byl australský herec, který se stal známým zejména svou rolí ve filmu Zkrocená hora, za kterou získal i nominace na Oscara a Zlatý glóbus.
Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().
Hitparáda nejlepších milostných scén ve filmech! Při které ...
Není příliš filmů, které by tak explicitě ukazovaly nejen lásku, ale hlavně pohlavní styk mezi dvěma muži, a „Zkrocená hora“ je snad prvním mainstreamovým hollywoodským snímkem, kde je hlavním tématem láska dvou mužů.
Filmy česky a zadarmo | FILMTORO
Zkrocená hora Online od 12. 9. 2017 USA 2005 Romantické filmy Milostný příběh dvou mladých kovbojů (Heath Ledger a Jake Gyllenhaal), kteří se poznali v létě roku 1963, když pracovali na hoře Brokeback.
Filmotéka BestPage.cz-info o filmech,obrázky,recenze,videa ...
Filmotéka BestPage,informace o filmech,obrázky,recenze,videa,trailery.


Celý Film. Download. Full Movie. Stream.1080p. Ke Shlednutí. 480p. Cz titulky. Český Dabing. Stáhnout. 4k blu ray. Ke shlédnutí. DVDrip. 720p. Ulozto. Český Film. České. BDrip.. iPhone. Česká. Cz dabing. Avi. MP4. Zdarma. Sleduj Filmy. Film online. Watch Free. Hd. Ke Stažení. iPad