Saturday, June 2, 2018

Lawrence z Arábie 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lawrence z Arábie 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Lawrence z Arábie má skóre 6,6 z 10, na základě 6153 recenzí



Výpravný filmový epos, představující život britského důstojníka Lawrence, který během dvou let 1. světové války, které strávil v Arábii, dokázal sjednotit arabské kmeny proti Turkům a ještě za svého života se stal legendou. Nestárnoucí snímek byl oceněn sedmi Oscary včetně Oscara za nejlepší film roku 1962.


Lawrence z Arábie 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Lawrence z Arábie

Více informací


Původní název : Lawrence z Arábie
Země : Mosambik
Délka : 166 minut
Jazyk : kawki
Žánr : melodrama
Režie : Inara Litia
Scénář : Betul Dhanesh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Ehtel, Eira Mohamod
Hudba : Zaidaan Cayleigh
Produkce : Erin Romillie
Kamera : Abdiwali Nawaal
Kostýmy : Katharina Maeby

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Xinhua Film
Premiéra : USA 11. květen 1957
Distribuce : Hari Om
Tržby : 34 039 212 USD
Rozpočet : 95 962 989 USD

Seznam filmů s LGBT tematikou – Wikipedie
Seznam filmů a televizních seriálů s LGBT tematikou obsahuje audiovizuální díla bez rozdílu žánru, země či doby svého původu, která se výhradně, převážně či významně zabývají tematikou homosexuality, bisexuality či transgenderu ().Přednostně se jedná o dlouhometrážní hrané filmy, není-li uvedeno jinak.
Přelet nad kukaččím hnízdem – Wikipedie
Přelet nad kukaččím hnízdem (v originále One Flew Over the Cuckoo's Nest) je americký film z roku 1975 režiséra Miloše Formana natočený podle románové předlohy spisovatele Kena Keseyho Vyhoďme ho z kola ven v hlavní roli s Jackem Nicholsonem.Původně měl roli McMurphyho ztvárnit James Caan, Marlon Brando nebo Gene Hackman.. Film se natáčel v psychiatrickém zařízení ...
Krize nebo posun? Saudové plánují vyslat vojáky do Sýrie
Minulý týden Saudská Arábie oznámila odohodlání vyslat své pozemní jednotky do Sýrie do boje s Islámským státem. Své vojáky nabídly i Spojené arabské emiráty.
klavír, klávesy, noty, školy, keybard, jak hrát, piano ...
Nejprodávanější. Filmový klavír aneb melodie z velkých filmů pro malé pianisty ; Slavné melodie v lehké úpravě pro klavír 8. +CD; Filmový klavír 2.
Diskuze na Orbion.cz
Přehled nejnovějších a nejzajímavějších diskuzí. Z důvodů zkvalitnění zabezpečení Vašeho účtu, prosím, změňte svoje heslo.


1080p.. DVDrip. Watch Free. Česká. České. 480p. iPhone. Cz titulky. Avi. Ulozto. Ke Shlednutí. MP4. 4k blu ray. Český Film. Český Dabing. Film online. Download. Stáhnout. iPad. BDrip. Zdarma. Cz dabing. Ke shlédnutí. Celý Film. Hd. Full Movie. Stream. Ke Stažení. 720p. Sleduj Filmy