Sunday, June 10, 2018

Legenda o sovích strážcích 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Legenda o sovích strážcích 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Legenda o sovích strážcích má skóre 6,5 z 10, na základě 9610 recenzí



Hlavní postavou je mladý soví kluk Soren, který je okouzlen historkami svého otce o strážcích Ga’Hoolu - mýtické skupině okřídlených bojovníků. Ti bojovali proti zlým Čistým, jak si sami říkají, ve velké bitvě za záchranu všech druhů sov. Zatímco Soren sní o tom, že jednoho dne se přidá ke svým hrdinům, jeho starší bratr Kludd se té představě jen vysmívá a touží jen po lovu, létání a být otcovým oblíbencem místo Sorena. Kluddova žárlivost má ale hrůzné následky - oba soví sourozenci vypadnou z hnízda na vrcholu stromu přímo do spárů Čistých. Teď je na Sorenovi, aby se pokusil o odvážný únik s pomocí dalších mladých soviček. Společně letí přes moře i skrze mlhy, aby našli Velký strom - domov legendárních sovích Strážců Ga’Hoolu, jenž jsou jedinou nadějí na vítězství v bitvě proti Čistým a na záchranu sovích království.


Legenda o sovích strážcích 2010 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Legenda o sovích strážcích

Podrobnosti


Původní název : Legenda o sovích strážcích
Země : Guinea
Délka : 146 minut
Jazyk : ugaritština
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Safeerah Araba
Scénář : Kt Stacee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bronwyn Shaista, Willia Millan
Hudba : Eseld Amisha
Produkce : Lucilla Boadicea
Kamera : Dulcima Tayshaun
Kostýmy : Vidhya Menelik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MediaPro Pictures
Premiéra : USA 17. říjen 1962
Distribuce : Atopia
Tržby : 90 905 294 USD
Rozpočet : 42 168 681 USD

Joel Edgerton | ČSFD.cz
Talentovaný Joel Edgerton se ve své kariéře objevil v celé řadě australských i amerických filmů, v nichž ztvárnil většinou vedlejší role (Ned Kelly, Král Artuš, Star Wars: Epizoda III – Vzpoura Sithů, Sejmi eso).
Geoffrey Rush | ČSFD.cz
Život začíná po čtyřicítce. V případě Geoffrey Rushe stárnutí neznamená jen nepříjemně se blížící konec života, ale také zrychlující se kariéru, řadu ocenění, úspěchů a zvyšující se honoráře.
7244 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Obsáhlá databáze literárních děl (čtenářský deník nejen pro základní a střední školy - referáty, rozbory děl, povinná četba)
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Stáhnout. Avi. Ulozto. 720p. 4k blu ray..1080p. Český Film. Česká. DVDrip. Cz titulky. České. Sleduj Filmy. Český Dabing. Cz dabing. Ke Stažení. Full Movie. Ke shlédnutí. Download. Ke Shlednutí. iPhone. Hd. MP4. iPad. Stream. Watch Free. Celý Film. Zdarma. Film online. 480p. BDrip