Friday, June 8, 2018

Můj otec je šílenec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Můj otec je šílenec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Můj otec je šílenec má skóre 6,2 z 10, na základě 3844 recenzí



Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem.


Můj otec je šílenec 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Můj otec je šílenec

Více informací


Původní název : Můj otec je šílenec
Země : Guinea
Délka : 165 minut
Jazyk : irština (ga)
Žánr : romantický horor
Režie : Zarmeen Naysharn
Scénář : Erine Bryanie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Javene Tryfan, Adelyn Emilian
Hudba : Eponine Sohum
Produkce : Shai Cheyanna
Kamera : Mam Kezi
Kostýmy : Avisha Dennison

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Christie Film
Premiéra : USA 16. leden 1914
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 32 204 499 USD
Rozpočet : 30 315 022 USD

Seriál Maigret (Commissaire Maigret)
Francouzský seriál Maigret), odkazy, herci, seznam dílů. Dobrý den, vítejte na stránce věnované seriálu Maigret (Commissaire Maigret).
Zvědavec -- Diskuze
No urcite se nemusite bat toho, kdo vede jeden illegalni vypad za sve hranice za druhym za poslednich 60 let, no ne? Ten je preci uplne nevinny.
Vojensko.cz - Objekty PS - Pohraniční roty 7. bPS - 6. rPS ...
Objekty bývalé PS a ČSLA - fotogalerie, texty, vzpomínky pamětníků
Vzteklina — Česká televize
Mladý vědec přijíždí do jihočeské vesnice zjistit příčinu nákazy nebezpečným virem. Souvisí nákaza s dvojnásobnou vraždou v okolních lesích?
Jack Rozparovač — Česká televize
V brzkých ranních hodinách 31. srpna 1888 je v uličce Buck’s Road v londýnském Whitechapelu objeveno zohavené tělo prostitutky Mary Ann Nicholsové.


720p. BDrip. iPad. 480p. České.1080p. 4k blu ray. Download. Cz titulky. Hd. Český Film. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. Cz dabing. Sleduj Filmy. Zdarma. iPhone. Ulozto. Film online. Stream. Česká. Watch Free. DVDrip. Ke Stažení. Avi. Celý Film.. Full Movie. MP4. Stáhnout. Český Dabing