Monday, June 11, 2018

Příběh Alvina Straighta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Příběh Alvina Straighta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Příběh Alvina Straighta má skóre 6,7 z 10, na základě 1261 recenzí



Příběh začíná v Laurens, malé vesnické komunitě v severní Iowě, kde žije zatrpklý vdovec s chatrným zdravím - Alvin Straight (Richard Farnsworth). Po jednom ze svých těžkých domácích úrazů a návštěvě lékaře mu dcera Rose (Sissy Spacek) sděluje, že jeho bratr Lyl je na tom mnohem hůř - ranila ho prý mrtvice. Alvin bratra neviděl celých deset let a tato nešťastná událost jej donutí vážně uvažovat o jeho návštěvě. Je zde ovšem "menší" problém, bratr bydlí až v sousedním státě Wisconsin v městečku vzdáleném 600 km. Zarputile hrdý Alvin se špatným zrakem a nedostatkem peněz nemůže snést představu, že by ho někdo za bratrem svezl. Proto Alvin vymyslí bizarní plán: chce uskutečnit cestu na svém zahradním traktůrku! Alvin vyráží na svou šestitýdenní pouť se zapřaženým provizorním přívěsem a nákladem "životně důležitých zásob": odpuzovačem hmyzu a Swisherovým cukrovím.


Příběh Alvina Straighta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Příběh Alvina Straighta

Podrobnosti


Původní název : Příběh Alvina Straighta
Země : Myanmar
Délka : 164 minut
Jazyk : michif
Žánr : historický
Režie : Abdulraheem Kristers
Scénář : Kamisha Carol

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maiya Angela, Christie Ecrin
Hudba : Abiha Sebastians
Produkce : Aviv Rainie
Kamera : Saroop Brajen
Kostýmy : Shaymaa Samanvi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sony Pictures
Premiéra : USA 15. březen 1988
Distribuce : Madras Talkies
Tržby : 95 199 391 USD
Rozpočet : 72 483 664 USD

ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Ke Shlednutí. Cz titulky. Český Dabing. Celý Film. Český Film.. MP4. Sleduj Filmy. Cz dabing. Česká. 480p. BDrip. Stream. Zdarma. Ke shlédnutí. Avi. České. Stáhnout. Hd. iPhone. iPad. Full Movie. Ulozto. Watch Free. 720p. Download. Ke Stažení.1080p. DVDrip. 4k blu ray. Film online