Saturday, September 2, 2017

Příběh rytíře 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Příběh rytíře 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Příběh rytíře má skóre 8,3 z 10, na základě 5588 recenzí



Neurozený William Thatcher sní už od dětství sen o rytířském životě, rytíři se však mohou stát pouze muži šlechtického původu. William a jeho přátelé - dobrosrdečný Roland a horkokrevný Wat jsou svědky smrti svého pána, rytíře Hectora těsně před vítězstvím v turnaji. William se navzdory hrozícímu trestu rozhodne obléci brnění zemřelého rytíře a ve jménu přežití dokončit turnaj. Tím započne Williamova proměna v urozeného sira Ulricha von Lichtensteina z Gelderlandu. Cestou na první rytířský turnaj potkají podivínského spisovatele Geoffa Chaucera, který zfalšuje Williamův rodokmen a dopomůže mu tak k urozenosti. Geoff se stává členem Williamovy společnosti, k níž postupně ještě přibude Kate, mladá žena, která po smrti svého manžela převzala jeho kovářské řemeslo a dokáže Williamovi vytvořit speciální lehké, ale pevné brnění. Na turnaji potká William krásnou šlechtičnu Jocelyn, do níž se zamiluje. Proti němu však stojí nemilosrdný vévoda Adhemar, odhodlaný zničit jeho sen.


Příběh rytíře 2001 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Příběh rytíře

Více informací


Původní název : Příběh rytíře
Země : Řecko
Délka : 166 minut
Jazyk : michif
Žánr : romantická komedie
Režie : Janaid Kota
Scénář : Dhylan Jaynie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Catherin Leiam, Orianna Rawen
Hudba : Jayne Jewell
Produkce : Millar Chaiya
Kamera : Armina Lubna
Kostýmy : Oluwashinayomi Kayori

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : RKO Pictures
Premiéra : USA 11. říjen 1926
Distribuce : Sahara One
Tržby : 59 793 408 USD
Rozpočet : 19 421 376 USD

Příběh rytíře na Nova| TV program – programy více než 100 ...
Mladík poráží jednoho rytíře za druhým. Jediným jeho vážným soupeřem se stává namyšlený, bezohledný a dosud neporažený rytíř Adhemar, který se, stejně jako William, uchází o krásnou Jocelyn.
Příběh rytíře na Nova CINEMA| TV program - tv.seznam.cz
Mladík poráží jednoho rytíře za druhým. Jediným jeho vážným soupeřem se stává namyšlený, bezohledný a dosud neporažený rytíř Adhemar, který se, stejně jako William, uchází o krásnou Jocelyn.
Příběh rytíře | Seznam klíčových slov z vyhledávačů
Na této stránce najdete statistiky vyhledávání klíčového slova Příběh rytíře. Toto klíčové slovo bylo od 6.7.2012 0:55 vyhledáno 24 krát. Poslední vyhledání proběhlo 24.2.2013 20:49.
Příběh rytíře (2001) - A Knight's Tale - FDb.cz
Seznam DVD; Právě je 26 přihlášených uživatel ... Příběh rytíře Heath Ledger byl hlavní důvod proč jsem se dívala na příběh rytíře, ...
Příběh rytíře, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Romantický dobrodružný příběh se odehrává ve 14. století a vypráví o touze člověka změnit vlastní osud.


Česká. iPad. Český Film. Ke Shlednutí. Ulozto. Stream. Full Movie. Sleduj Filmy. iPhone. Cz titulky. Cz dabing. MP4. Ke Stažení. Avi. Film online. DVDrip. 480p. Zdarma.1080p. Watch Free. Hd. Stáhnout. Český Dabing. BDrip.. 720p. Download. České. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Celý Film