Saturday, September 2, 2017

Světová válka Z 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Světová válka Z 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Světová válka Z má skóre 7,5 z 10, na základě 8509 recenzí



Gerry Lane (Brad Pitt) pracuje pod hlavičkou Organizace spojených národů jako expert na řešení nejrůznějších krizových situací. Kdykoliv se někde na světě mimořádně vyhrotí místní poměry, Gerry přijede a většinou dokáže identifikovat zdroj krize a nalézt řešení na uklidnění situace. Tyto schopnosti se mu budou náramně hodit, protože v podobnou horkou destinaci se právě proměnil celý svět. Lidstvo začala ve velkém decimovat virová epidemie gigantických proporcí, a pokud se ji nepodaří co nejrychleji zastavit, nebude už koho zachraňovat. Situace je o to horší, že se virus projevuje nebývalou agresivitou nakažených, kteří záměrně napadají ty, jimž se nemoc zatím vyhýbá. Uprostřed apokalypsy musí Gerry najít zdroj nákazy, protože bez jeho lokalizace nelze v boji s neviditelným nepřítelem uspět. Hledání příslovečné jehly v kupce sena by pravděpodobně bylo mnohem snazší, protože cíl Gerryho mise se může ukrývat kdekoliv na světě.


Světová válka Z 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Světová válka Z

Více informací


Původní název : Světová válka Z
Země : Kapverdy
Délka : 152 minut
Jazyk : kallawaya
Žánr : rodinný
Režie : Kamil Alisia
Scénář : Finnen Igli

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emad Umaynah, Malique Hanieh
Hudba : Fareeha Shaheim
Produkce : Henoc Alameen
Kamera : Shamiya Evanthe
Kostýmy : Emelye Zakiah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : New Line
Premiéra : USA 16. duben 1989
Distribuce : Nordisk Film
Tržby : 98 354 230 USD
Rozpočet : 30 829 911 USD

válka překlad z češtiny do angličtiny - Seznam Slovník
'válka' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
2. světová válka • Odkazy.Seznam.cz
Vedem. Stránky sestavené převážně z textů tajně vydávaných 13 - 16-ti letými chlapci v časopise Vedem v letech 1942 - 1944, v terezínském ghettu.
Světová válka Z na Prima| TV program - tv.seznam.cz
Akční film USA/Malta (2013). Gerry Lane se pokouší zastavit rozsáhlou smrtící epidemii, která začíná rychle likvidovat veškerý život na zemi. (112 min)
Apokalypsa: 2. světová válka (1/6) na ČT 2| TV program ...
2. světová válka zůstává jedním z nejfrekventovanějších témat. Přitahuje svým obrovským rozsahem, nesmyslnou ničivostí i faktem, že válečné události byly ve velké míře natáčeny na 35mm a 16mm materiál.
1. světová válka • Odkazy.Seznam.cz
Seznam.cz; Vyhledat. 20. století 1. světová válka. ... 1. světová válka očima Josefa Čipery. Deník Josefa Čipery ze zajetí v Rusku z 1. světové války.


České. DVDrip. Ke Shlednutí. Ulozto. Avi. Hd.1080p. Česká.. iPhone. Ke shlédnutí. 480p. Download. Ke Stažení. Watch Free. 4k blu ray. MP4. Film online. iPad. Zdarma. Stream. Sleduj Filmy. Full Movie. Celý Film. Stáhnout. Český Dabing. Český Film. Cz titulky. 720p. BDrip. Cz dabing