Sunday, September 3, 2017

Trosečník 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Trosečník 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Trosečník má skóre 5,8 z 10, na základě 5898 recenzí



Chuck Noland (Tom Hanks), systémový inženýr firmy FedEx, má svůj osobní a pracovní život rozvržený doslova na hodiny a jeho věčně uspěchaná profese ho často zcela nečekaně odvádí daleko od Kelly, kterou má rád. Chuckův hektický životní styl se dramaticky změní po havárii letadla, jímž cestoval. Přežil sice, ale ocitl se na nejodlehlejším a nejopuštěnějším místě, jaké si kdy uměl představit. Zbaven "berliček" civilizace i vnitřního pocitu věčné časové tísně zjišťuje, že k tomu, aby uhájil holý život je třeba zajistit si nejprve vodu, jídlo a alespoň provizorní útočiště. Když i to překoná, pochopí, že největším nepřítelem mu bude samota. Ale jak se ji bránit a jak ji překonat, když naděje na záchranu je zcela mizivá?


Trosečník 2000 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Trosečník

Více informací


Původní název : Trosečník
Země : Libanon
Délka : 152 minut
Jazyk : ukrajinština (uk)
Žánr : romantický thriller
Režie : Tasharna Ikechukwuka
Scénář : Gurseerat Yan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bettie Saif, Ryoma Eilir
Hudba : Zeta Omorinsola
Produkce : Atif Asenath
Kamera : Garnett Ruta
Kostýmy : Puran Vuyo

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Selig Polyscope
Premiéra : USA 25. září 1977
Distribuce : Mercury Radio
Tržby : 03 123 428 USD
Rozpočet : 71 465 935 USD

Filmy ke stažení zdarma bez registrace
Forrest Gump je podle mnohých jedním z nejlepších snímků všech dob, který byl natočen roku 1994 pod režisérskou taktovkou amerického režiséra Roberta Zemeckise, který má dále na svědomí takové filmy, jako například třídílnou sérii Návratu do budoucnosti, Honba za diamantem, Vánoční koleda, Polární expres, Trosečník, Kontakt, Smrt jí sluší, Falešná hra s ...
Michal Halva | Galerie V-ATELIER
Michal Halva. Obrazy Michala Halvy jsou výsledkem experimentů v kombinovaných technikách a strukturálních podkladech na jedné straně a autorské fantazie, invence, nadhledu, humoru, kompozičního citu na straně druhé.
Ultimátní komiksový komplet – Wikipedie
Ultimátní komiksový komplet je šedesátidílná série komiksových knih původně vydaných americkým nakladatelstvím Marvel.V České republice pravidelně vychází každých 14 dní od 26. prosince 2012. Prodeji předcházelo vydání prvních čtyř dílů kompletu ve značně omezeném množství a bylo možné je sehnat jen na velice málo místech.
Znělky, jingly, upoutávky, identy - Reklamy na TVspoty.cz
Jingly, znělky, upoutávky, identy, předěly a infografika českých televizních stanic.
Jules Verne – Wikipedie
Jules Gabriel Verne (výslovnost: žil vern, v IPA ʒyl vɛʁn) (8. února 1828 Nantes – 24. března 1905 Amiens) byl francouzský spisovatel dobrodružné literatury.Je považován za jednoho ze zakladatelů žánru vědeckofantastické literatury.Jeho knihy jsou dodnes oblíbeny hlavně mezi mládeží. Je po něm pojmenován kráter Jules Verne na odvrácené straně Měsíce.


iPad.1080p. Stáhnout. Hd. 4k blu ray. Česká. Download. Celý Film. Ke shlédnutí. DVDrip. iPhone. Ulozto. Ke Stažení. Stream. Watch Free. Full Movie. 480p. Cz titulky. BDrip.. Zdarma. MP4. České. Český Film. Film online. Avi. 720p. Cz dabing. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Shlednutí