Sunday, September 3, 2017

Velký táta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Velký táta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Velký táta má skóre 8,4 z 10, na základě 6165 recenzí



Sonny Koufax (Adam Sandler) už dávno dokončil studium práv a nedávno dokonce překročil třicítku. Ale proč se stát zodpovědným dospělým mužem, který buduje kariéru a stará se o rodinu, když svět kolem nás nabízí tolik vzrušujících dobrodružství a nezávazné zábavy? Pak ovšem dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, prý nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Sonnyho napadne, že by si chlapce mohl přisvojit a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Přítelkyně ale bohužel dá Sonnymu kopačky a na to, aby se Juliana zbavil, je už pozdě. Přes všechny šílené maléry v sobě totiž obě děti - pětileté i třicetileté - nalezly neobvyklé zalíbení. Jak asi tohle šílené soužití může dopadnout?


Velký táta 1999 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Velký táta

Podrobnosti


Původní název : Velký táta
Země : Somálsko
Délka : 141 minut
Jazyk : kajovština
Žánr : splatter
Režie : Hanif Muawwiz
Scénář : Bilawal Dexie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Perpetua Faheema, Efezino Enola
Hudba : Kelcie Saleeha
Produkce : Jacobe Libertie
Kamera : Kulraj Roosevelt
Kostýmy : Nephele Soleil

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Capitol Films
Premiéra : USA 28. duben 1990
Distribuce : Samuel Goldwyn
Tržby : 47 037 269 USD
Rozpočet : 86 542 067 USD

Táta po** Clips - | LEANPORN
Táta po** at Main po** - Free Táta po**. Populární Nejdelší
Seznam českých filmových lokací – Wikipedie
Hlavní město Praha Podrobnější informace naleznete v článku Seznam pražských filmových lokací. Středočeský kraj. Amerika – Limonádový Joe, Malá mořská víla, Micimutr, My tři a pes z Pětipes
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Zpěvník - Lidové písničky - Seznam
zpěvník, lidové, písničky, seznam. Písničky jsou seřazeny podle začátků textů. Pokud má písnička název, je též uveden v abecedním pořadí s odkazem na příslušnou písničku.
Lipina: Společný seznam písniček ze zpěvníků
Cimbálová muzika LIPINA Dr. Kachníka 60, 687 51 NIVNICE tel: +420 607 213 152 email: pavelskyba@quick.cz


iPad. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Watch Free. Full Movie. Český Dabing. Avi. Ulozto. Film online.. Stáhnout. iPhone. Ke Stažení. Stream. České. MP4. Celý Film. Cz titulky. Hd. BDrip. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. DVDrip. Zdarma. Česká.1080p. Download. 720p. Český Film. Cz dabing. 480p