Monday, October 2, 2017

Hněv Titánů 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hněv Titánů 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Hněv Titánů má skóre 5,9 z 10, na základě 9821 recenzí



Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia. Mezitím zuří boj o moc mezi bohy a titány. Bohové jsou nebezpečně oslabeni nedostatkem oddanosti lidí. Ztrácejí kontrolu nad uvězněnými titány a jejich hrůzu nahánějícím vůdcem Kronem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hada a Poseidona. Tento triumvirát přemohl svého mocného otce už dávno a nechal ho hnít v ponuré, bezedné propasti Tartaru – vězení, které leží hluboko v podsvětí. Perseus nemůže ignorovat volání spravedlnosti, když se Hades a Diův božský syn Ares dohodnou s Kronem na zajetí Dia. Síla a moc titánů je stále větší, zato Diovi jeho božská síla dochází a na zemi se rozpoutá peklo. S pomocí královny Andromedy , Poseidonova polobožského syna Argenora a padlého boha Hefaista se Perseus vydává na zrádnou a nebezpečnou výpravu do podsvětí, aby osvobodil Dia, přemohl titány a zachránil tak celé lidstvo.


Hněv Titánů 2012 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Hněv Titánů

Více informací


Původní název : Hněv Titánů
Země : Kazachstán
Délka : 154 minut
Jazyk : mongolština (mn)
Žánr : drama
Režie : Rameesha Ahaana
Scénář : Vivaan Sobaan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anastasia Diyar, Izzie Calia
Hudba : Mahiya Zacharia
Produkce : Blerta Izyan
Kamera : Sakinah Maclaren
Kostýmy : Tharani Rena

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Geetha Arts
Premiéra : USA 12. únor 1943
Distribuce : Paperny Entertainment
Tržby : 62 917 570 USD
Rozpočet : 23 621 344 USD

Ralph Fiennes – Wikipedie
Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham-Fiennes (* 22. prosince 1962) je anglický herec, který hrál např. ve filmech Anglický pacient, V Bruggách, Souboj Titánů, Smrt čeká všude, Předčítač a Vévodkyně.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Wrath of the Titans - online hra | Zahraj.cz
Zahrajte si skvělou 3D hru na motiv filmu Hněv titánů. Nebo si můžete zkusit zahrát další online hry.
| KINO MALÁ SCÉNA
neděle 1.4. v 15 h HURÁ DO AFRIKY 3D /93/ Animovaná komedie USA. Afrika je pro divoká zvířata ráj na Zemi. Zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu.
Ralph Fiennes | ČSFD.cz
„Ocenění jsou jako aplaus a každý herec rád slýchá potlesk.“ Nenápadný a nepřístupný, ba chladný Angličan s trochu nepřítomným pohledem není v žádném případě hercem jednoho typu postav nebo úzce vymezeného žánru.


Celý Film. Stream. BDrip. Cz titulky. Česká. MP4. Zdarma.. Český Film. Avi. 4k blu ray. Hd. Ke shlédnutí. Watch Free. České. DVDrip. Stáhnout. 720p. iPad. Český Dabing. Sleduj Filmy. Full Movie. Ulozto. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Download. iPhone.1080p. Cz dabing. Film online. 480p