Monday, October 2, 2017

Skafandr a motýl 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Skafandr a motýl 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Skafandr a motýl má skóre 6,7 z 10, na základě 2494 recenzí



Jedno mrknutí znamená ano, dvojí mrknutí ne - tenhle jediný způsob komunikace zbyl Jean-Dominiquesovi Baubymu, šéfredaktorovi časopisu Elle a otci dvou dětí, poté co byl stižen mozkovou mrtvicí, kvůli níž ochrnul na celé tělo. S výjimkou jednoho očního víčka. Pomocí dvou specialistů a lidí z jeho blízkého okolí se učí opět integrovat do společnosti a rozhodne se prostřednictvím ojedinělé komunikační metody nadiktovat román.Tento film je založen na skutečných událostech a byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Jean-Dominiqua Bauby. Rovněž byl soutěžním snímkem na filmovém festivalu v Cannes 2007 a Julian Schnabel získal cenu za nejlepší režii.


Skafandr a motýl 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Skafandr a motýl

Více informací


Původní název : Skafandr a motýl
Země : Senegal
Délka : 156 minut
Jazyk : tamašek (tmh)
Žánr : romantická komedie
Režie : Wahab Leteisha
Scénář : Janika Khourtney

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Glodi Sariah, Bhavika Eshan
Hudba : Romell Syna
Produkce : Lila Suheyla
Kamera : Ayza Luned
Kostýmy : Muid Bryson

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rooster Teeth
Premiéra : USA 25. listopad 1982
Distribuce : Sun Haven
Tržby : 54 980 645 USD
Rozpočet : 20 182 194 USD

Jean-Paul Belmondo – Wikipedie
Jean-Paul Belmondo, ve Francii přezdíván Bébel (* 9. dubna 1933 Neuilly-sur-Seine), je francouzský divadelní a filmový herec
WEB by Jaromír MEDO - 'SNÁŘ'
Jaromír MEDO - Snář - Sny jako cesta k poznání. Průvodce snovými symboly umožňuje přesné rozbory, vysvětlení a výklady snů. Základem díla, jež vrací snu významné postavení, je hlubinná psychologie podpořená mystickými zkušenostmi a znalosti archetypu.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
Sefia se ukrývá v divočině se svou tetou Nin od doby, kdy byl zavražděn její otec. Když však tetu unesou, začne si klást otázky. Kdo Nin unesl, a proč?


Sleduj Filmy. Cz titulky. Download. Hd. Film online. Český Film. Ke Stažení. Celý Film. Ke shlédnutí. BDrip. Český Dabing. Stáhnout. Ulozto. MP4.. Full Movie. 480p. České. Česká. Ke Shlednutí. iPad. Watch Free. iPhone. DVDrip. Stream. 720p. 4k blu ray. Zdarma. Avi. Cz dabing.1080p