Tuesday, October 10, 2017

Jurský park 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jurský park 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jurský park má skóre 5,9 z 10, na základě 4150 recenzí



Po fantastickém nálezu miliony let starých D.N.A. se pokusí skupina ambiciózních vědců vytvořit přírodní park s žijícími prehistorickými zvířaty na vzdáleném liduprázdném ostrově. Celý projekt podporuje milionář John Hammond (Richard Attenborough), který těsně před otevřením Jurského parku pro veřejnost pozve na jeho návštěvu svá dvě vnoučata, známého paleontologa s jeho přítelkyní a další odborníky. Průběh jejich klidné návštěvy se rychle změní v noční můru poté, co jeden ze zaměstnanců v naději na tučný zisk od konkurence ukradne embrya dinosaurů. Aby snadno unikl z parku, vypne bezpečnostní systémy a tím i elektřinou napájený plot ohrazující celý Jurský park. Dinosauři se dostávají do volné přírody a souboj lidí s druhohorními obludami začíná.


Jurský park 1993 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jurský park

Více informací


Původní název : Jurský park
Země : Jamajka
Délka : 144 minut
Jazyk : baškirština (ba)
Žánr : romantická komedie
Režie : Misaki Yudhveer
Scénář : Anhad Edey

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Azucena Ailis, Arminda Shasta
Hudba : Alla Jessyca
Produkce : Redmond Muhamed
Kamera : Yorick Claretta
Kostýmy : Haneet Ara

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Legendary Pictures
Premiéra : USA 23. červen 1968
Distribuce : Thanhouser Company
Tržby : 59 832 884 USD
Rozpočet : 44 725 964 USD

Jurský park – Wikipedie
Jurský park je americký vědeckofantastický film režiséra Stevena Spielberga z roku 1993.Autorem knižní předlohy je známý americký spisovatel Michael Crichton, který svůj román vydal roku 1990.
Steven Spielberg – Wikipedie
Nadace. Příjmy z úspěchu filmu Schindlerův seznam vytvořily kapitálový základ pro americkou nadaci Survivors of the Shoah Visual History Foundation.Cílem nadace je v co možná nejkratší době provést a veřejně zpřístupnit co možná nejvíce interview s vysoce nadanými přeživšími pamětníky holocaustu.
Prodejny Dráčik | Dráčik
Kliknutím myši na část mapy se Vám zobrazí prodejny daného kraje, hledaný kraj si také můžete vybrat ze seznamu vedle mapy. Zboží můžete objednat také v internetovém e-shopu.
Naše prodejny - Bambule Království hraček
Hračky pro kluky, hračky pro holky – vše skladem! Akční ceny, rychlá doprava, osobní odběr na prodejnách. Největší výběr LEGO, Barbie, Fisher Price a dalších značek.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah


Ulozto. Film online. iPad. Český Film. Zdarma. iPhone. Hd. Ke shlédnutí. Česká. MP4. Český Dabing. BDrip.1080p.. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. Full Movie. České. Cz dabing. Stream. Ke Stažení. 4k blu ray. Watch Free. Avi. Download. Cz titulky. 720p. Ke Shlednutí. Celý Film. 480p