Sunday, November 26, 2017

Dům u jezera 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dům u jezera 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Dům u jezera má skóre 8,8 z 10, na základě 2979 recenzí



Doktorka Kate Forster (Sandra Bullock) konečně našla lásku. Bohužel se jedná o vztah na dlouhou vzdálenost. Ona bydlí v centru Chicaga, on na předměstí u jezera. Ještě jedna maličkost: Její současností je rok 2006, zatímco pro něj trvá rok 2004. Keanu Reeves a Sandra Bullock opět spolu, poprvé od Nebezpečné rychlosti, v příběhu o lásce, která překoná i čas. Vše začíná okamžikem, kdy se Kate odstěhuje ze svého krásného domu u jezera a nechá vzkaz pro budoucího nájemníka, architekta Alexe Wylera (Keanu Reeves). Začnou si dopisovat a zjistí, že jsou stvořeni jeden pro druhého a také, že žijí každý v jiném čase. Je možné se za podobných okolností vůbec setkat? Co se stane, pokusí-li se o to? Okouzlující a cituplný Dům u jezera je film pro každý čas.(oficiální text distributora)


Dům u jezera 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dům u jezera

Podrobnosti


Původní název : Dům u jezera
Země : Kostarika
Délka : 146 minut
Jazyk : kuanyama (ku)
Žánr : melodrama
Režie : Manasvi Tira
Scénář : Amreece Yuxi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amaaz Munib, Caitlan Hortensia
Hudba : Deyana Erwan
Produkce : Miron Minha
Kamera : Kaillum Freyja
Kostýmy : Mikaylah Shireen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Bleeding Art
Premiéra : USA 24. červen 1952
Distribuce : Clean Slate
Tržby : 55 528 711 USD
Rozpočet : 19 571 334 USD

Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Seznam ubytování
Seznam ubytování v ČR a na Slovensku. Od levného ubytování v kempech nebo chatkách po luxusní ubytování v Hotelech.
Seznam českých filmových lokací – Wikipedie
Hlavní město Praha Podrobnější informace naleznete v článku Seznam pražských filmových lokací. Středočeský kraj. Amerika – Limonádový Joe, Malá mořská víla, Micimutr, My tři a pes z Pětipes; Bečváry (zámek) – Zapomenuté světlo Bedlno (lom) – Radůz a Mahulena; Benátky nad Jizerou – Bekyně mniška, Petrolejové lampy, Prima sezóna, Rodáci, Dobří holubi ...
Seznam zajímavých úseků a tras | Motorkáři.cz
Hledá v sekci Cestování , kde je v textu článku uvedeno vaše hledané slovo.
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.


MP4. Cz dabing. Download. Full Movie. Zdarma. Český Film. Avi. DVDrip. Stáhnout. Hd. Česká. Watch Free. Ulozto.1080p. 720p. České. Cz titulky. Celý Film. Ke Stažení. 480p. 4k blu ray. BDrip. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Ke shlédnutí. iPhone. Český Dabing.. Stream. iPad. Film online