Sunday, November 26, 2017

Jason Bourne 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jason Bourne 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jason Bourne má skóre 7,6 z 10, na základě 8980 recenzí



Jason Bourne už poskládal skoro všechny střípky své rozbité životní mozaiky. Potrestal většinu tvůrců zvláštního programu, který z něj udělal stroj na zabíjení. Chce hodit minulost za hlavu a dál pokračovat prostou přítomností, kterou představují ilegální boxerské zápasy. Z tohohle komfortu ho vytrhne bývalá kolegyně, zběhlá agentka Nicky, která mu připomene, že na ty nejpalčivější otázky ještě odpovědi nedostal. Když ho pak málem dostane nájemný zabiják, pustí se znovu do boje s Agenturou, teď reprezentovanou tvrdým ředitelem Robertem Deweym a jednou nebezpečně chytrou analytičkou. Jason Bourne se ocitá na staré známé horké půdě, kde nemůže věřit nikomu a ničemu a kde přežití vyžaduje, aby si vzpomněl na to, co se naučil v programu, který díky němu skončil.


Jason Bourne 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jason Bourne

Podrobnosti


Původní název : Jason Bourne
Země : Haiti
Délka : 153 minut
Jazyk : srbština (sr)
Žánr : životopisný
Režie : Riyaan Graice
Scénář : Oluwajuwon Armarni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amariyah Eleah, Lulyana Hamim
Hudba : Maimunah Hudaifa
Produkce : Marcelle Ahmed
Kamera : Ismat Eyman
Kostýmy : Helan Carlyle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 20th Century
Premiéra : USA 23. březen 1987
Distribuce : Alibaba Pictures
Tržby : 44 077 271 USD
Rozpočet : 92 895 019 USD

SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Nejlepší akční filmy roku 2016 – ta nejlepší akce z ...
Loňský rok byl na akční filmy bohatý. Ale ne všechny akční snímky byly v roce 2016 úspěšné. Společně se podíváme na seznam nejlepších akčních filmů z loňského roku, které určitě stojí za zhlédnutí a nezklamou vás.
Akční filmy | FILMTORO
Jak nejlépe popsat akční film? Prostě pořád se něco děje a je na co koukat, ať už jsou to automobilové honičky, výbuchy či souboje.
Zúčtování / The Accountant (2016) | ČSFD.cz
Christian Wolff (Affleck) je matematický génius, který má lepší vztah k číslům než k lidem. Pod zástěrkou maloměstské účetní kanceláře pracuje jako nezávislý účetní pro několik nejnebezpečnějších zločineckých organizací na světě.


Sleduj Filmy. Film online. Český Dabing. Stáhnout. Watch Free. Ke shlédnutí. Avi. BDrip. Česká. Download. Full Movie. Cz dabing. České. Stream. MP4. iPhone. Ulozto. Ke Shlednutí. iPad. Cz titulky. DVDrip. Český Film. Ke Stažení. Hd.. Zdarma. Celý Film. 4k blu ray.1080p. 480p. 720p