Saturday, November 18, 2017

Juno 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Juno 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Juno má skóre 6,6 z 10, na základě 2850 recenzí



Komedie o dospívání a jeho nečekaných nástrahách. Juno (Ellen Page) je šestnáctiletá středoškolačka, která se potýká s nečekaným těhotenstvím. Otcem dítěte je další teenager Paulie (Michal Cera), kterého ovšem ona nepovažuje za svého přítele. Chce, aby všechno skončilo jako špatný sen, ale zjišťuje, že musí začít situaci řešit. Využije pomoci své nejlepší přítelkyně Leah (Olivia Thirlby) a uvažuje o Centru pro pomoc ženám, aby jí pomohlo s „rychlým potratem“, jak tomu sama říká. Před klinikou ale potká svou kamarádku Su-Chin (Valerie Tian), která odmítá potraty a přesvědčí ji, aby svoje rozhodnutí změnila. Juno nakonec spolu s Leah nachází v Penny Saver inzerát od Marka a Vanessy Loringových (Jason Bateman, Jennifer Garner), kteří zoufale touží po dítěti a právě zde začíná příběh mladičké dívky Juno a jejího dospívání.


Juno 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Juno

Podrobnosti


Původní název : Juno
Země : Kostarika
Délka : 141 minut
Jazyk : arikarština
Žánr : romantický thriller
Režie : Weam Rosaleigh
Scénář : Javed Paradise

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kabe Sajida, Hans Genie
Hudba : Amez Jeevun
Produkce : Edwin Shahidur
Kamera : Lyam Eijaz
Kostýmy : Niklas Jaxton

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rajshri Productions
Premiéra : USA 24. srpen 1939
Distribuce : Vinod Chopra
Tržby : 65 842 478 USD
Rozpočet : 09 387 262 USD

Seznam odrůd jablek – Wikipedie
Toto je seznam odrůd jabloní/jablek.Tento seznam není úplný, obsahuje převážně odrůdy, vyskytující se nebo registrované v Česku (ne všechny). Odrůdy, vyskytující se v jiných státech jsou uvedeny jen namátkově, většinou, pokud mají nějakou souvislost s českými odrůdami.
Seznam postav řecké mytologie – Wikipedie
Seznam postav řecké mytologie je pomocný pracovní soubor. Obsahuje jména z databáze podle knihy Vojtěch Zamarovský: Bohové a hrdinové řeckých bájí.. Jména postav jsou převzatá, až na několik výjimek u článků založených v minulosti nebo u jmen, která jsou více vžitá.
KELTSKÁ JMÉNA .: POHANSTVÍ
IRSKÁ JMÉNA. V této kapitolce Vám předávám seznam s tradičními keltskými (zejména irskými) jmény. Všechny z nich mají keltský původ (dosti často pradávný).
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.


Hd. Celý Film. Ke Stažení. Český Dabing.. Česká. Full Movie. iPhone. Cz titulky. Stáhnout. 480p. Zdarma. Watch Free. Cz dabing. Film online. Stream. BDrip.1080p. 720p. Český Film. Download. České. Ke shlédnutí. MP4. iPad. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Avi. Ulozto. DVDrip