Saturday, November 18, 2017

Malcolm X 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Malcolm X 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Malcolm X má skóre 8,5 z 10, na základě 7994 recenzí



Drama o životním příběhu Malcolma X, černošského vůdce a mluvčího náboženské organizace Nation of Islam (Národa islámského), jenž v 60. letech 20. století veřejně vyjádřil nespokojenost Afroameričanů s jejich postavením ve společnosti a vlastně pregnantně řečeno mimo společnost, jelikož jedna ze zásadních tezí, kterou razil, byla, že černošští obyvatelé USA nejsou Američané... Biografii kontroverzního černošského politika natočil známý černošský režisér Spike Lee a do hlavní role obsadil Denzela Washingtona, který byl za svou roli nominován na Oscara...


Malcolm X 1992 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Malcolm X

Více informací


Původní název : Malcolm X
Země : Malajsie
Délka : 158 minut
Jazyk : finština (fi)
Žánr : akční
Režie : Kanish Teeya
Scénář : Keighan Darianne

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaedon Jamiel, Mahisha Nadiyah
Hudba : Merryn Aneira
Produkce : Yosif Moritz
Kamera : Charlie Oluwatoyin
Kostýmy : Laurine Harlow

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hannover House
Premiéra : USA 28. prosinec 1987
Distribuce : Vinod Chopra
Tržby : 40 880 284 USD
Rozpočet : 62 960 851 USD

Seznam malířů – Wikipedie
Seznam některých významnějších malířů. Kritériem pro uvedení malíře v seznamu je jeho významnost podle hledisek Wikipedie.
Klub chovatelů teriérů
Klub chovatelů teriérů založený v roce 1924 nabízí informace o teriérských plemenech, jejich historii, povaze, vzhledu, chovu, výstavách a zkouškách a také o radostech a starostech jejich majitelů.
„Noční sovy“, které musí vstávat, jsou náchylnější k ...
Podle vědců by měli zaměstnavatelé lépe přizpůsobit pracovní dobu lidem, kteří jsou aktivní zejména v nočních hodinách. Ukázala to studie Severozápadní univerzity v Chicagu a anglické Univerzity v Surrey.
Seznam křestních jmen na P | KdeJsme.cz | Četnost příjmení ...
Seznam křestních jmen začínajících písmenem P | Chcete zjistit četnost vašeho příjmení nebo křestního jména v České republice? Je vaše příjmení či křestní jméno unikatní?
Hyperrealismus (Fotorealismus) | ARTMUSEUM.CZ
Tento mezinárodní umělecký směr vznikl na přelomu 60. a 70. let. Označení fotorealismus bylo poprvé použito v roce 1968 Louisem K. Meiselem a poté v roce 1970 v katalogu pro výstavu Twenty-two Realists, která se konala ve Whitney Museum v New Yorku.


DVDrip. Česká. Hd. Film online. Cz dabing. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stáhnout.. České.1080p. Ke Stažení. 720p. Celý Film. 4k blu ray. Ke shlédnutí. MP4. Český Film. 480p. BDrip. iPhone. Cz titulky. Avi. Full Movie. Ulozto. Download. Stream. Watch Free. iPad. Zdarma. Sleduj Filmy