Wednesday, November 15, 2017

Volný den Ferrise Buellera 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Volný den Ferrise Buellera 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Volný den Ferrise Buellera má skóre 5,7 z 10, na základě 3251 recenzí



Předčasně zesnulý americký scenárista, režisér a producent John Hughes (1950-2009) se v polovině osmdesátých let prosadil jako tvůrce autorských komedií, v nichž přesně vystihl chování, mluvu, starosti i radosti tehdejších teenagerů. Asi nejlépe se mu to podařilo v dnes už klasické veselohře Volný den Ferrise Buellera (1986), kterou napsal údajně během šesti dnů a která líčí osudy geniálního záškoláka při jedné z jeho eskapád i marný boj ředitele školy Rooneyho přistihnout konečně nezbedníka při podvádění. Dokonale vypointovaný scénář a především přirozené herecké výkony nejen hlavních ale i vedlejších představitelů jsou největšími devizami filmu.


Volný den Ferrise Buellera 1986 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Volný den Ferrise Buellera

Více informací


Původní název : Volný den Ferrise Buellera
Země : Moldavsko
Délka : 156 minut
Jazyk : nakodština
Žánr : slasher
Režie : Luke Tira
Scénář : Arundeep Bevon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Carri Uzezi, Jadaine Casi
Hudba : Duy Risharn
Produkce : Keetan Lashunda
Kamera : Pembe Enriqueta
Kostýmy : Trayvon Dottie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GMA Films
Premiéra : USA 25. září 1972
Distribuce : Gener8Xion Entertainment
Tržby : 03 791 891 USD
Rozpočet : 39 924 181 USD

Volný den Ferrise Buellera / Ferris Bueller's Day Off ...
Asi nejlépe se mu to podařilo v dnes už klasické veselohře Volný den Ferrise Buellera (1986), ... však on Ferris Bueller je vlastně docela a-hole, ...
Volný den Ferrise Buellera (1986) - Ferris Bueller's Day ...
Jistý človek jednoho dne nezamkl svou garáž. Ten den byl jako stvořený pro Ferrise Buellera. Konec studií se blížil a představa ulít se ze školy byla tak lákavá.
50 úžasných filmových plakátů ve stylu Minimal Movie ...
Volný den Ferrise Buellera . Klub rv ... Bod zlomu. Pulp Ficton: Historky z podsvětí. Okno do dvora. Gauneři. Schnidlerův seznam. Sedm. Ptáci. Mlčení jehňátek.
Volný den Ferrise Buellera (1986) Film, Titulky ke stažení ...
Volný den Ferrise Buellera (1986) Film, Titulky ke stažení, Recenze ČSFD.cz. Titulky ke stažení na Titulky.com, Volný den Ferrise Buellera (Ferris Bueller's Day Off) - Ulož.to odkaz ke stažení filmu zdarma, odkaz ke zhlédnutí filmu online zdarma, hodnocení a recenze filmu na ČSFD.cz, herci ve filmu, režisér.
101 filmových jmen pro psy, které určitě (ne)znáte - Psí úsměv
5. Ferris - Volný den Ferrise Buellera (Ferris Bueller’s Day Off) 6. Norman - Psycho. 7. Maverick - Top Gun. 8. Goose - Top Gun. 9. Pipin - Pán prstenů (Lord of the Rings) 10. Glum - Pán prstenů (Lord of the Rings) 11. Gandalf - Pán prstenů (Lord of the Rings) 12. Aragorn - Pán prstenů (Lord of the Rings) 13. Odie - Garfield 14.


Ke Shlednutí. Zdarma. Česká. České. Avi. 480p. Hd. Ulozto. Download. Český Film. Stáhnout. 4k blu ray. MP4. DVDrip. iPhone. Cz titulky. Sleduj Filmy. Cz dabing. iPad. BDrip. Watch Free. Ke Stažení. Film online. Celý Film. Ke shlédnutí.1080p. 720p. Český Dabing. Full Movie. Stream.