Wednesday, November 15, 2017

Vzhůru do oblak 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Vzhůru do oblak 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Vzhůru do oblak má skóre 7,8 z 10, na základě 5739 recenzí



Vzhůru do oblak je příběh o 78letém prodejci balónků Carlovi Fredricksenovi, který si konečně splní celoživotní sen o dobrodružstvích, když na svůj domek přiváže tisíce balónků a odletí s ním do divočiny Jižní Ameriky. Až příliš pozdě ale zjistí, že se k němu potají připojil i původce jeho nejhorších nočních můr: nadšený osmiletý průzkumník divočiny jménem Russell. Jejich společná pouť do ztraceného světa, v němž se setkávají s všemožnými zvláštními, exotickými a překvapivými postavami, je plná humoru, emocí a obrovsky nápaditých příhod. Současně se jedná o výroční desátý film studia Pixar.


Vzhůru do oblak 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Vzhůru do oblak

Více informací


Původní název : Vzhůru do oblak
Země : Gabon
Délka : 149 minut
Jazyk : warao
Žánr : pohádka
Režie : Fasiha Reza
Scénář : Payten Ebunoluwa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dilip Cash, Sajni Ifedayo
Hudba : Mustafizur Laurynas
Produkce : Shinelle Taim
Kamera : Arshaan Olayemi
Kostýmy : Beki Vian

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Flavor Unit
Premiéra : USA 11. červen 1974
Distribuce : Enjoy Movies
Tržby : 83 390 663 USD
Rozpočet : 94 598 845 USD

Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Zlatá sbírka pohádek
Zlatá sbírka pohádek. Sesbírej celou kolekci těch nejlepších pohádek plných napětí, lásky a dobrodružství. Nenech si ujít žádnou novinku a přihlaš se do našeho zpravodaje.
Seznam kulturních památek v Karlových Varech – Wikipedie
Tento seznam nemovitých kulturních památek ve městě Karlovy Vary v okrese Karlovy Vary vychází z Ústředního seznamu kulturních památek ČR, který na základě zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, vede Národní památkový ústav jako ústřední organizace státní památkové péče. Údaje jsou průběžně ...
TELINK.EU
VŠE PRO BEZCHYBNÝ CHOD VAŠÍ FIRMY půjčovna dronů, stabilizovaných hlav, HD přenosů, kamer, objektivů
Seznam případů | Projekt Záře
Na této stránce najdete seznam všech evidovaných případů projektu Záře. Tedy nejenom pozorování UFO, ale i nově ostatních případů řešených záhad, ať již jde o „crop circles“, fenoménu spontánního uhoření osob (SHC), syndromu únosu do UFO či dalších anomálních jevů.


iPad.1080p. iPhone. Ulozto. Watch Free. Ke Shlednutí. Film online.. Český Dabing. Cz titulky. Download. DVDrip. Ke Stažení. 4k blu ray. Stáhnout. Hd. Avi. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. 720p. České. MP4. 480p. Celý Film. Zdarma. Stream. BDrip. Cz dabing. Česká. Full Movie. Český Film