Tuesday, November 14, 2017

Anglický pacient 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Anglický pacient 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Anglický pacient má skóre 7,0 z 10, na základě 9112 recenzí



Zdravotní sestra Hana (Juliette Binoche) pečuje v pobořené vile kdesi v Itálii, dobývané americkou armádou, o neznámého vojáka s těžkými popáleninami (Ralph Fiennes). Pacient postupně odhaluje svou identitu, na kterou se kvůli tíživému pocitu viny snaží zapomenout. Vášnivé vzplanutí ke vdané Katharine (Kristin Scott Thomas) za války v severní Africe vedlo kartografa Almásyho od zrady ke zradě. Omluvou mu snad byla jen jeho posedlost a po letecké nehodě v poušti úporná snaha o záchranu Katharinina života. Přes Almásyho nadlidské úsilí však Katharine zemřela. Výčitky zohaveného pacienta prohlubuje náhodné setkání s novinářem Caravaggiem (Willem Dafoe), kterého udal Němcům. Tragickou atmosféru rámuje tragický konec rodícího se vztahu Hany a sikhského ženisty Kipa.


Anglický pacient 1996 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Anglický pacient

Podrobnosti


Původní název : Anglický pacient
Země : Guinea
Délka : 146 minut
Jazyk : europanto
Žánr : kanibalský film
Režie : Niha Marshall
Scénář : Neela Corrine

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marloe Yasseen, Altin Genny
Hudba : Dania Erwan
Produkce : Daulton Alesandro
Kamera : German Shelan
Kostýmy : Mahitha Hashim

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : R.K. Films
Premiéra : USA 13. duben 1924
Distribuce : Sverdlovsk Film
Tržby : 73 001 450 USD
Rozpočet : 93 639 472 USD

Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Ralph Fiennes – Wikipedie
Ralph Nathaniel Twisleton Wykeham-Fiennes (* 22. prosince 1962) je anglický herec, který hrál např. ve filmech Anglický pacient, V Bruggách, Souboj Titánů, Smrt čeká všude, Předčítač a Vévodkyně.
Království mluveného slova • Seznam témat
Království mluveného slova. Přejít na obsah
Informace pro pacienty - Fyzioterapie - RL-CORPUS s.r.o.
RL-CORPUS, s.r.o. RL-CORPUS s.r.o. je privátní moderní zdravotnické zařízení, které vzniklo v roce 1994. V lednu roku 1995 zahájilo svou činnost.
MRCP | Medicína, nemoci, studium na 1. LF UK
MRCP je zkratkou pro anglický název Magnetic Resonance CholangioPancreatography. Jedná se o radiologickou vyšetřovací metodu využívající principu magnetické rezonance, v diagnostice žlučových cest a vývodu slinivky břišní.


BDrip.. DVDrip. Stream. České.1080p. Cz titulky. iPhone. 4k blu ray. Ulozto. MP4. Ke Shlednutí. Download. Český Dabing. Hd. Cz dabing. Celý Film. Avi. Watch Free. Ke shlédnutí. 480p. Film online. 720p. Ke Stažení. iPad. Zdarma. Česká. Stáhnout. Sleduj Filmy. Full Movie. Český Film