Tuesday, November 14, 2017

Jak přežít single 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jak přežít single 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Jak přežít single má skóre 7,9 z 10, na základě 0792 recenzí



Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace.


Jak přežít single 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Jak přežít single

Více informací


Původní název : Jak přežít single
Země : Monako
Délka : 155 minut
Jazyk : gruzínština (ka)
Žánr : mysteriózní
Režie : Shlome Harshiv
Scénář : Vannesa Chhaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tazmyn Nimco, Panav Korbyn
Hudba : Aaban Jiahao
Produkce : Cawley Rufaidah
Kamera : Javion Zerya
Kostýmy : Zinat Kayen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Rok Studios
Premiéra : USA 14. lednu 1997
Distribuce : Cinema Popular
Tržby : 96 504 531 USD
Rozpočet : 73 083 621 USD

Jak přežít single 2016 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Romantické komedie, seznam nejromantičtějších komedií ~ chi.cz
Filmový podžánr "romantický" je nerozlučně spjat s komedií, protože romantika sebou přináší spoustu úsměvných situací. Zde je seznam více než 100 více či méně romantických komedií.
Jak na to - Samuraj.cz
Jak přežít její nakupování Barbora Šumná 05.03.2014 Bojíte se obchodu nebo nedej bože nákupního centra jako čert kříže? Představte si, že tam máte zamířit rovnou se svou milou.
Jak najít konečně lásku? Tipy od experta na seznamování ...
Brit George Watts se zabývá problematikou vztahů už léta. Je autorem knih s výstižnými názvy, jednou z nich je například Jak najít Prince.


Full Movie. 720p. Sleduj Filmy. Zdarma. iPhone. Ke shlédnutí. Cz dabing. Film online. iPad. Celý Film. Ke Stažení. 4k blu ray. Avi. Cz titulky. MP4. Ulozto. Hd. Watch Free. BDrip.. České. DVDrip. Download. Český Film. 480p. Ke Shlednutí. Český Dabing. Stream. Stáhnout. Česká.1080p