Tuesday, November 14, 2017

Potíže s Arizonou 1987 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Potíže s Arizonou 1987 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Potíže s Arizonou má skóre 7,6 z 10, na základě 7299 recenzí



Dvakrát soudně trestaný kriminálník, notorický zlodějíček H. I. Donnough, se znovu a znovu ocitá ve vězení. Při jednom ze svých dalších pobytů v tomto zařízení se zamiluje do půvabné mladé policistky Edwiny. A protože náklonnost je vzájemná, rozhodnou se po jeho propuštění z vězení pro svatbu. Ač se to zdá nemožné, vytvoří šťastný a harmonický manželský pár. Na obloze jejich spokojenosti pluje jenom jeden jediný mrak. Edwina totiž nemůže mít děti. Jenže vzhledem k McDonnoughově minulosti nepřichází adopce v úvahu. Jednoho dne se rozhodnou dítě získat jinou cestou, a to za každou cenu. Vyberou si a unesou jedno z právě narozených paterčat místního hlavouna a magnáta Nathana Arizony. Gale a Evelle, zlodějíčkovi bývalí kumpáni z vězení, ve snaze získat tučné "nálezné" malého Arizonu unesou. A tak po dítěti pátrá nejen Arizona senior, který si najal schopného střelce, ale také "adoptivní rodiče" malého človíčka.


Potíže s Arizonou 1987 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Potíže s Arizonou

Více informací


Původní název : Potíže s Arizonou
Země : Irsko
Délka : 156 minut
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Žánr : romantický
Režie : Nazaneen Felicidad
Scénář : Wendy Lenora

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raima Munib, Miss Tonja
Hudba : Kaelyn Kiya
Produkce : Hissan Chardonnai
Kamera : Britta Roosevelt
Kostýmy : Sajeel Aide

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Magnolia Pictures
Premiéra : USA 11. květnu 1987
Distribuce : Golan-Globus
Tržby : 47 263 030 USD
Rozpočet : 00 352 427 USD

Díly seriálu Myšlenky zločince (Criminal Minds)
1. díl (1. řada, 1. díl) - 26.4. 2013 (TV PRIMA 00.45‑01.40) Na seznam všech dílů (Extreme Aggressor) V Seattlu byly zavražděny čtyři dívky. Skupina expertů FBI specializující se na psychologii vrahů je povolána z Virginie, aby zločince dopadla dříve, než zavraždí další oběť.


Full Movie. Česká. Stream. MP4.1080p. Sleduj Filmy. Český Dabing. 720p. Cz titulky. Cz dabing. iPad. Film online.. iPhone. Celý Film. Hd. Watch Free. Stáhnout. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Download. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Český Film. Ulozto. České. 480p. Avi. BDrip. Zdarma. DVDrip