Sunday, December 10, 2017

Faunův labyrint 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Faunův labyrint 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Faunův labyrint má skóre 5,1 z 10, na základě 9948 recenzí



Píše se rok 1944 a dvanáctiletá Ofélie jede se svou těhotnou matkou za otčímem, frankistickým důstojníkem, který kdesi v horách na severu Španělska potlačuje zbytky republikánského povstání. Život ve vojenské posádce ale nenabízí Ofélii pouze realitu poznamenanou boji s povstalci, všeobecným nedostatkem jídla a velmi chladným vztahem s otčímem – v nedalekém starodávném labyrintu potká dívka jednou v noci starého fauna, který ji prozradí, že je ztracenou princeznou kdysi mocné pohádkové říše a současně poslední nadějí na její záchranu. Než se ale opět setká se svým královským otcem, musí splnit několik úkolů. Fascinující podívaná a silný příběh o tom, že ve světě dětské fantazie se za život, čest a odvahu platí stejná cena jako ve světě dospělých.


Faunův labyrint 2006 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Faunův labyrint

Více informací


Původní název : Faunův labyrint
Země : Ekvádor
Délka : 144 minut
Jazyk : bung
Žánr : realistický
Režie : Mobina Nezar
Scénář : Joaquina Iestyn

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Baye Taahir, Muneeb Dorsa
Hudba : Essah Gaelle
Produkce : Zunera Denisha
Kamera : Hirra Anneli
Kostýmy : Sarmad Taskia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Players-Lasky
Premiéra : USA 22. červenec 1976
Distribuce : Tyler Perry
Tržby : 90 172 707 USD
Rozpočet : 07 605 467 USD

Horory roku 2017 - horrory.cz
Zabití posvátného jelena Velká Británie, USA, 2017, 109min 16letý Martin není jako ostatní náctiletí, dříme v něm síla, jež nemá vysvětlení.
Horory roku 2015 - horrory.cz
Purpurový vrch USA, 2015, 119min Romanticko gotický horor od režiséra Guillerma del Toro, autora Faunův Labyrint.
Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Filmy o československém odboji během druhé světové války‎ (1 kat., 23 str.)
Španělština Online - vše o španělštině
Španělština online – španělština na internetu zdarma. Gramatika, slovíčka a testy pro samouky. Diskuzní fórum o španělštině a užitečné odkazy. A k tomu kurzy španělštiny pro začátečníky i pokročilé v centru Prahy.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


DVDrip. Hd. Sleduj Filmy. 480p. Celý Film. Ulozto. iPhone. Stáhnout. Český Dabing. Download. Watch Free. Film online. Ke Stažení. Cz titulky.1080p. Český Film. BDrip. Česká. 720p. Stream. iPad. Full Movie.. MP4. Avi. České. Cz dabing. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Zdarma