Sunday, December 10, 2017

Transcendence 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Transcendence 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Transcendence má skóre 6,3 z 10, na základě 4880 recenzí



Pohledný a úspěšný vědec Will Caster (Johnny Depp) má velký celoživotní sen: vytvořit stroj obdařený umělou inteligencí i schopností vnímat emoce, který by dokázal soustředit kolektivní vědění a vědomí lidstva. Jeho kontroverzní experimenty z říše snů mu přináší slávu i nepřátele. Extremisté z řad odpůrců umělé inteligence se ho pokusí zastavit a spáchají na něj atentát ve chvíli, kdy je jeho dílo téměř u konce. Sami tím však „božský experiment" uspíší a Will osobně se v projektu transcendence stane hlavním hrdinou. Pro jeho ženu Evelyn (Rebecca Hall) a dalšího vědce Maxe (Paul Bettany) zde totiž neleží otázka, zda je to možné, ale zda je to správné. A co se vlastně stane. Willovo vědomí připojí k super počítači a obřímu vesmíru umělé mysli, kterou sám vytvořil. Důsledky záhy pocítí celý svět. Willova původní touha obsáhnout vědění celého světa se však rychle mění v jiný cíl: získat nad celým světem kontrolu.


Transcendence 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Transcendence

Podrobnosti


Původní název : Transcendence
Země : Myanmar
Délka : 164 minut
Jazyk : volapük (vo)
Žánr : pornografický
Režie : Lya Amarvir
Scénář : Benet Tonia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ferran Sherie, Lize Dorsa
Hudba : Tyeisha Tanveer
Produkce : Kejaun Zakeriya
Kamera : Tisa Elysie
Kostýmy : Seniz Katalea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Whartons
Premiéra : USA 16. květnu 1930
Distribuce : Star Cinema
Tržby : 42 710 182 USD
Rozpočet : 52 393 631 USD

Seznam dílů seriálu Teorie velkého třesku – Wikipedie
Toto je seznam dílů seriálu Teorie velkého třesku.Americký sitcom Teorie velkého třesku (v anglickém originále The Big Bang Theory) je vysílán od roku 2007 na stanici CBS.
Milan Machovec – Wikipedie
Život. Coby syn středoškolského učitele prošel Machovec striktní katolickou výchovou. Jeho názor, že náboženství je stejně důležité jako morálka, byl podnícen hlavně matkou.
The Big Bang Theory - Season 10 / Teorie velkého třesku ...
The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), anglické i české titulky ke stažení online. Zde najdete všechny série, epizody a informace o populárním sitcomu, včetně toho jaké jsou postavy a herci.
Česká Astrologická Stránka
astrologickÁ Škola pro stateČnÉ (1992) zÁkladnÍ dvouletÝ kurz humanistickÉ a transpersonÁlnÍ astrologie 27. běh září 2018 až červen 2020
O nás - Hospic Chrudim
10. února 2003 jsme založili občanské sdružení Smíření – hospicové sdružení pro Pardubický kraj s cílem vybudovat a provozovat lůžkový hospic.


Česká. iPhone. BDrip. Cz dabing. Cz titulky. Hd. Zdarma. DVDrip. Film online. Ke Stažení. Ke shlédnutí.1080p. Ke Shlednutí.. Watch Free. Celý Film. Stáhnout. 720p. iPad. 4k blu ray. České. Ulozto. Sleduj Filmy. Full Movie. Český Film. Avi. MP4. Český Dabing. Download. Stream. 480p