Sunday, December 31, 2017

Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy má skóre 7,9 z 10, na základě 6114 recenzí



Rok 1936, Amazon/Tibet/Egypt. Legendární filmoví tvůrci, Steven Spielberg a George Lucas spojili své talenty a vytvořili Indiana Jonese, archeologa dovedně se ohánějícího bičem. Indy (Harrison Ford) je pověřen vládou Spojených států, aby našel Archu úmluvy se zvláštní mystickou silou, kterou chtějí získat pro své nekalé cíle nacisté. Indy uzavírá spojenectví s Marion Ravenwood a tato dvojice spolu prožívá jedno strhující dobrodružství za druhým. Indiana Jones se rychle stal jedním z nejpopulárnějších filmových hrdinů. A tak, ať již vidíte Dobyvatele ztracené archy poprvé nebo postoprvé, prožíváte vzrušující dobrodružství s nimi. Je to jedno z nejlepších filmových dobrodružství všech dob!


Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy 1981 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy

Podrobnosti


Původní název : Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy
Země : Sýrie
Délka : 144 minut
Jazyk : tsonga (ts)
Žánr : fantasy
Režie : Simmone Andi
Scénář : Gwydion Toseef

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexas Katana, Nassir Jiordan
Hudba : Sammi Alexandrina
Produkce : Gillespie Tabassam
Kamera : Saiqa Tien
Kostýmy : Rini Sabeela

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GMA Films
Premiéra : USA 13. červen 1934
Distribuce : Laurel Films
Tržby : 37 707 531 USD
Rozpočet : 58 826 176 USD

Dobyvatelé ztracené archy, Sleduj filmy online zdarma na ...
Popis: Rok 1936, Amazon/Tibet/Egypt. Legendární filmoví tvůrci, Steven Spielberg a George Lucas spojili své talenty a vytvořili Indiana Jonese, archeologa dovedně se ohánějícího bičem.
Steven Spielberg – Wikipedie
Ocenění. Oscar za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998); Zlatý glóbus za nejlepší režii za filmy Schindlerův seznam (1993) a Zachraňte vojína Ryana (1998)
Schindlerův seznam – Wikipedie
Schindlerův seznam je americký dramatický film o Oskaru Schindlerovi, německém obchodníkovi, který zachránil více než tisíc polských Židů díky jeho továrně během holokaustu.
Top 10: Nejlepší filmy Stevena Spielberga - filmserver.cz
Originální trailer filmu Jurský park 8. Schindlerův seznam Holocaustové drama Schindlerův seznam natočil Spielberg ve stejném roce jako Jurský park.Zatímco Jurským parkem chtěl Spielberg jen bavit, Schindlerovým seznamem chtěl dokázat, že je také seriózním filmařem.
Steven Spielberg | ČSFD.cz
Steven Spielberg se narodil v Cincinatii (Ohio, USA) 18. prosince 1946. Jeho otec byl elektroinženýr, jeho matka koncertní pianistka. Otcovo zaměstnání však vyžadovalo velmi časté stěhování.


Sleduj Filmy. iPad. Cz dabing. Ke shlédnutí. BDrip. Česká.. iPhone. Ke Stažení. DVDrip. Ke Shlednutí. Watch Free. Download. Hd. MP4. 4k blu ray. Český Dabing. České. Avi. 720p. Film online. Celý Film.1080p. Full Movie. Ulozto. 480p. Zdarma. Cz titulky. Stream. Český Film. Stáhnout