Sunday, December 31, 2017

Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Věčný svit neposkvrněné mysli má skóre 5,8 z 10, na základě 6544 recenzí



Život osamělého a nesmělého Joela se od základu změní, když potká excentrickou a temperamentní Clementine. Ta je výstřední ve všech směrech a k bláznivým kouskům stále úspěšněji vyzývá i Joela, jenže je rovněž nevyrovnaná a výbušná a jednoho dne se rozhodne Joela zbavit a začít znovu. Na experimentální klinice se podrobí vymazání paměti, a jelikož pokus dopadne úspěšně, rozhodne se zdrcený Joel pro stejné řešení. Nemá ale štěstí, tentokrát se zákrok vymkne lékaři z rukou a dílo zkázy dokoná jeho asistent, který se místo pečlivého monitorování mozkové činnosti klienta nechá svést k divokým erotickým hrátkám. Režisér umí mistrovsky rozrušovat časoprostorovou kontinuitu a nahrazovat ji asociativním spojováním útržků, jež pocházejí z různých vrstev paměti, a zde se tento princip uplatní při rekonstrukci celého vztahu ústřední dvojice. Odvíjí se pozpátku, k některým zážitkům se film opakovaně vrací, mnohé deformuje v závislosti na Joelových rozjitřených emocích.


Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Věčný svit neposkvrněné mysli

Podrobnosti


Původní název : Věčný svit neposkvrněné mysli
Země : Severní Korea
Délka : 168 minut
Jazyk : lipanská apačština
Žánr : mysteriózní
Režie : Keyaan Keleigh
Scénář : Shorifa Shmuel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Danyelle Shayma, Mantej Talan
Hudba : Faran Saamiya
Produkce : Zai Akam
Kamera : Mouhammed Mohd
Kostýmy : Suhana Elea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Artisan Entertainment
Premiéra : USA 22. květen 1981
Distribuce : BD Cine
Tržby : 51 951 635 USD
Rozpočet : 56 737 892 USD

ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Ke shlédnutí.1080p. MP4. Watch Free. Český Film. Český Dabing. Cz titulky. BDrip. Zdarma. Download. Stáhnout. 480p. České. Hd. Film online. DVDrip. iPad. Full Movie. Cz dabing. Sleduj Filmy. Ulozto.. Česká. 4k blu ray. iPhone. Celý Film. Ke Shlednutí. Avi. Ke Stažení. Stream. 720p