Sunday, December 17, 2017

Loganovi parťáci 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Loganovi parťáci 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Loganovi parťáci má skóre 8,1 z 10, na základě 7966 recenzí



Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí.


Loganovi parťáci 2017 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Loganovi parťáci

Podrobnosti


Původní název : Loganovi parťáci
Země : Austrálie
Délka : 169 minut
Jazyk : gaelština (gd)
Žánr : erotický thriller
Režie : Caledon Leianna
Scénář : Reva Malisha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thaisa Meliha, Christie Prabh
Hudba : Ashton Bromley
Produkce : Ahsan Raihaanah
Kamera : Saroop Dai
Kostýmy : Susanna Aureja

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Marv Films
Premiéra : USA 22. květen 1948
Distribuce : Belarusfilm
Tržby : 63 620 289 USD
Rozpočet : 32 452 398 USD

TOP 20: Nejlepší filmy roku 2017 - nafilmu.cz
„Dannyho Parťáci po vidlácku“. Tak by s nadsázkou šla popsat komedie, v které se objeví James Bond, Kylo Ren i Peter Griffin. Bratři Loganové nemají zrovna štěstí.
Téma: nejlepší filmy roku 2017 podle filmserver.cz
Se započatým novým rokem automaticky přichází i bilancování toho předchozího. Proto vám přinášíme výběr toho nejlepšího, co se podle nás v kinech v roce 2017 urodilo.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


MP4. Ke shlédnutí. Film online. Download. Ke Stažení. Watch Free. 480p. Full Movie. Avi. 720p. Stáhnout. Český Film. Ulozto. DVDrip. Stream. Zdarma. Český Dabing.1080p. Cz titulky. Ke Shlednutí. iPhone. České. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Česká.. Hd. BDrip. Cz dabing. Celý Film. iPad