Sunday, December 17, 2017

Pod zemí 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pod zemí 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Pod zemí má skóre 7,3 z 10, na základě 5578 recenzí



Vydali se do míst, kam živí nepatří. V pařížských katakombách se ukrývá zcela neznámý prostor, lákající mnoho průzkumníků a badatelů ze všech koutů světa. Vstoupit lze zdarma, ale nakonec můžete zaplatit i cenu nejvyšší. Scarlett Marlowe (Perdita Weeks) studuje na univerzitě obor Městská archeologie a Paříž je pro ni z tohoto pohledu pravý ráj. V podzemí se tu vinou stovky kilometrů chodeb, v nichž je vepsaná historie města. Při studiu starých map narazí na záznamy o tajemné podzemní místnosti, kterou se rozhodne najít a prozkoumat. Své nadšení a odhodlání nakonec přenese i na partu speleologů a dobrodruhů. Přemluví je, aby ji do „dolní" Paříže doprovodili. Hned na začátku cesty míjejí nápis s varováním, že vstupují do říše mrtvých, bohužel ho ještě neberou vážně. O pár hodin později už ale všichni na vlastní kůži poznají, že se smrtí není radno si zahrávat, protože vás taková hra může stát i život.


Pod zemí 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Pod zemí

Více informací


Původní název : Pod zemí
Země : Lucembursko
Délka : 168 minut
Jazyk : kawki
Žánr : melodrama
Režie : Rueban Anthea
Scénář : Umaya Lovelle

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Keefe Shaam, Miss Levii
Hudba : Shefali Refoel
Produkce : Daulton Chadley
Kamera : Savya Chinualumogu
Kostýmy : Rupa Kiswah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Showbox
Premiéra : USA 24. listopad 1959
Distribuce : Worldview Entertainment
Tržby : 12 709 375 USD
Rozpočet : 85 679 005 USD

Seznam kódů zemí GS1 – Wikipedie
Seznam GS1 kódů zemí.. 000–019 USA a Kanada; 020–029 vyhrazené pro lokální užití (obchody/sklady) 030–039 USA a Kanada léky; 040–049 vyhrazené pro lokální užití (obchody/sklady)
Seznam zemí podle státního dluhu – Wikipedie
Seznam zemí podle státního dluhu ukazuje u jednotlivých zemí, kolik procent ročního HDP činí jejich státní dluh v zahraniční měně a vedle toho i hodnocení těchto států ratingovou agenturou Standard & Poor's.


Český Dabing. Film online. Český Film. Zdarma. Avi. Cz dabing.. DVDrip. MP4. Hd. Full Movie. iPhone. Stream. 480p. Ke Shlednutí. iPad. BDrip. Ke shlédnutí. Cz titulky. Celý Film. Ke Stažení.1080p. Watch Free. České. Česká. 4k blu ray. Download. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ulozto. 720p