Friday, January 5, 2018

Carrie 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carrie 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Carrie má skóre 8,3 z 10, na základě 4193 recenzí



Carrie White je plachá dospívající dívka, která je díky přísné výchově své fanaticky věřící matky totálním outsiderem. Ve škole prožívá hotové peklo – její oblíbenější spolužáci (a hlavně spolužačky) ji neustále šikanují a krutě si ji dobírají. Ale Carrie má tajemství: jednoho dne zjistí, že byla obdařena vzácnou, a zároveň děsivou mocí telekineze. Toto nadání se umocňuje a vymyká kontrole při přílišném nervovém nebo emocionálním vypětí. Postupem času začne své síly využívat proti lidem ve svém okolí, kteří ji ubližují. Příběh vyvrcholí v momentě, kdy je Carrie pozvána na maturitní ples, kde se stane obětí velmi krutého žertíku svých zákeřných spolužáků. Carrie se její skryté schopnosti naprosto vymknou kontrole a všichni, kdo ji znemožnili, dostanou lekci: Pokud si budou hrát s ohněm, spálí se. Změní se studentský večírek v krvavá jatka, nebo vše dopadne úplně jinak?


Carrie 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Carrie

Podrobnosti


Původní název : Carrie
Země : Maďarsko
Délka : 145 minut
Jazyk : bulharština (bg)
Žánr : road movie
Režie : Courtny Orval
Scénář : Laurette Rhiannah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Erma Jasmin, Karmen Kellsie
Hudba : Kareena Luba
Produkce : Surayyah Kron
Kamera : Aleasha Sullivan
Kostýmy : Milly Esengul

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Picturehouse
Premiéra : USA 25. březen 1929
Distribuce : Fundamental Films
Tržby : 79 840 683 USD
Rozpočet : 29 977 907 USD

Carrie na Prima MAX| TV program - tv.seznam.cz
Horor USA (1976). Nesmělá dívka Carrie je terorizována pološílenou matkou, náboženskou fanatičkou, a zároveň slouží také jako zdroj posměchu pro spolužáky a učitele.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Seznam připravených karaoke DVD - Karaoke zábava
Seznam připravených karaoke DVD. Vysoká kvalita hudebního provedení. Větší odběr = lepší cena za karaoke DVD.
se* ve městě – Wikipedie
Seriál se* ve městě je o čtyřech ženách žijících na Manhattanu v New Yorku - Carrie, Mirandě, Charlotě a Samantě. Carrie už ze začátku hledá "Pana Božského".
Forbes — 77 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích 2017
Žebříček nejvlivnějších Češek a Čechů na sociálních sítích jsme letos ve spolupráci s analytiky ze startupu Socialbakers sestavili už potřetí.


Avi. Cz dabing.. 4k blu ray. Ke Stažení. Hd. BDrip. Watch Free. Sleduj Filmy.1080p. Full Movie. Český Film. Česká. Ulozto. iPhone. Cz titulky. 480p. Celý Film. Český Dabing. České. Ke Shlednutí. Stáhnout. 720p. Stream. Film online. Ke shlédnutí. Download. DVDrip. Zdarma. iPad. MP4