Friday, January 5, 2018

Zpívej 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zpívej 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Zpívej má skóre 6,0 z 10, na základě 4555 recenzí



Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud.


Zpívej 2016 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Zpívej

Více informací


Původní název : Zpívej
Země : Kiribati
Délka : 146 minut
Jazyk : vietnamština (vi)
Žánr : pohádka
Režie : Teyona Virgilio
Scénář : Orlin Herta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Niel Rivky, Gunnar Brendan
Hudba : Mehnoor Tanishka
Produkce : Kalim Reena
Kamera : Savya Loralei
Kostýmy : Pranshu Gurnek

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Spyglass Entertainment
Premiéra : USA 14. květen 1973
Distribuce : Teddington Studios
Tržby : 15 345 729 USD
Rozpočet : 02 915 178 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nastavit boxík Seznam Zprávy. Nevychováváme meteorology, učíme studenty základní prvky a pojmy, vysvětluje profesor z České zemědělské univerzity.
Seznam jede
Seznam jede umožňuje uživatelům podílet se na výběru a hodnocení obsahu. Každý přihlášený uživatel může nejen přidávat odkazy a tipy na nový zajímavý obsah, ale zároveň i hlasovat o jeho kvalitě či k němu diskutovat. Bez přihlášení si lze zobrazený obsah pouze prohlížet.
zpívat překlad z češtiny do němčiny - Seznam Slovník
Seznam.cz; Obrácený směr překladu slova zpívat. Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířen ... Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
píseň překlad z češtiny do angličtiny - Seznam Slovník
'píseň' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny ...
Sklapni a zpívej na FilmBox Extra HD| TV ... - tv.seznam.cz
Komedie USA (2006). Skupina mužů, kteří před 15 lety zpívali ve stejném sboru, se schází, aby vystoupila na kamarádově svatbě. Zjišťují, jak se jejich životy změnily k lepšímu nebo i k horšímu a vzpomínají na nejlepší dny na škole. (91 min)


Ke Stažení. DVDrip. Hd. Cz dabing. 720p. MP4. Stream. Stáhnout. Ke Shlednutí. BDrip. Download. Full Movie. Cz titulky.. České.1080p. Ulozto. Česká. 480p. iPad. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Watch Free. Český Film. Sleduj Filmy. Avi. Celý Film. Český Dabing. Zdarma. Film online. iPhone