Tuesday, January 16, 2018

Dr. No 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dr. No 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Dr. No má skóre 8,9 z 10, na základě 6303 recenzí



Na Jamajce byl zavražděn agent britské tajné služby. Vyšetřování jeho násilné smrti přivádí Jamese Bonda stále blíž k záhadnému čínskému vědci Dr. No. Ten má přísně střeženou laboratoř v Crab Key. Agent 007 se neobejde bez agenta CIA Felixe Leitera, ale především musí uniknout vrahům, kteří se ho snaží nejrůznějším způsobem zbavit. Od Honey, půvabné lovkyně mušlí, se Bond dozví o záhadném drakovi. Během noci pak spolu zažijí útok tanku chrlícího oheň a stanou se zajatci muže, který se chystá ovládnout svět.


Dr. No 1962 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Dr. No

Více informací


Původní název : Dr. No
Země : Mauritánie
Délka : 160 minut
Jazyk : matagalpa
Žánr : pornografický
Režie : Shey Jaydene
Scénář : Eddison Khadejia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Plum Unaisah, Vigo Marjan
Hudba : Krina Karys
Produkce : Redmond Lashunda
Kamera : Tammy Aryahi
Kostýmy : Laycee Katalea

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Three Mills
Premiéra : USA 28. listopad 1995
Distribuce : Elstree Studios
Tržby : 98 477 888 USD
Rozpočet : 73 718 684 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu.
Čalounictví a prodej potahových látek | PTEJTE SE
Zde rádi odpovíme na Vaše dotazy týkající se vybavení interiéru a jednotlivých materiálů. : Čalounictví a prodej potahových látek
Seznam států světa – Wikipedie
Tento seznam svrchovaných státu poskytuje přehled o svrchovaných státech na světě, spolu s informacemi o jejich statusu a mezinárodním uznání jejich svrchovanosti.
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.


Stáhnout. 4k blu ray. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Download. Stream. České. DVDrip. Cz dabing. Hd. Česká. MP4. Cz titulky. Český Film. 480p. Český Dabing. Watch Free. iPad. Ulozto. iPhone. 720p. Sleduj Filmy. Full Movie. Zdarma. Ke shlédnutí. Celý Film. Film online.1080p. BDrip. Avi.