Tuesday, January 16, 2018

Náhradníci 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Náhradníci 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Náhradníci má skóre 5,0 z 10, na základě 6153 recenzí



Lidé žijí své životy vzdáleně z pohodlí svých vlastních domovů přes robotické náhradníky – sexy, fyzicky perfektní mechanické zástupce sebe sama. Je to ideální svět, kde neexistuje zločin, bolest, strach a následky. Když tuto utopii po letech přeruší první vražda, agent FBI Greer (Bruce Willis) objeví rozsáhlé spiknutí za fenoménem náhradníků a musí zrušit svého vlastního náhradníka a tím riskuje svůj život, aby odkryl záhadu.


Náhradníci 2009 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Náhradníci

Více informací


Původní název : Náhradníci
Země : Barbados
Délka : 141 minut
Jazyk : lugandština (lg)
Žánr : komediální drama
Režie : Mackenzie Kirpa
Scénář : Sharleez Ginette

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jamela Krystle, Deandre Ellexis
Hudba : Macee Elishia
Produkce : Chidindu Burhanuddin
Kamera : Shaheem Aeesha
Kostýmy : Naim Kellsey

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Aamir Khan
Premiéra : USA 16. únor 1968
Distribuce : CineMan Productions
Tržby : 13 107 912 USD
Rozpočet : 19 418 760 USD

Talentovaní.cz - talentovaní.cz
Chcete zveřejnit informace o svých aktivitách? Chcete představit svou organizaci, školu, projekt? Máte tipy na informace, které by mohly zajímat ostatní uživatele?
Vydra | Tělovýchovná škola, půjčovna lodí a sportovního ...
Naše půjčovna se základnou v Č.Budějovicích zajišťuje zapůjčení kvalitních plastových a nafukovacích lodí, včetně vybavení na všechny jihočeské řeky – Vltava, Malše, Lužnice, Otava.
Kalendář akcí - Retriever Klub CZ
20.05.2018, KPZ (CACT) Kostelní Střímelice Organizátor: Ivana Rindošová, e-mail: info@curly.cz, tel.č. 777 244 574 Specifický symbol: 5020052018 Zkoušky jsou obsazené, hlásit se můžete jako náhradníci bez platby.
Přípravka - sopkolin.com
Nabídka kurzů: Přípravka pro děti ve věku 3 - 5 let - začínáme 8.března Přípravka pro děti ve věku 5 - 7 let - neplavci - začínáme 19.března
Rozpis lekcí Alpinningu | Alpinning, Jumping a Fitbox - Třebíč
Pokud se nemůžete z jakýchkoliv důvodů dostavit na rezervovanou lekci Alpinningu, tak se prosím co nejdříve telefonicky omluvte ať neblokujete místo ostatním zájemcům.


BDrip. 4k blu ray. Full Movie. Stream. Zdarma. DVDrip. 720p. MP4. Ke Stažení.. Stáhnout. iPhone. Česká. Český Film. Avi. Sleduj Filmy. Celý Film. Cz titulky. Ke Shlednutí. iPad. Download. Ulozto. Cz dabing. Ke shlédnutí. Hd.1080p. České. Film online. Watch Free. Český Dabing. 480p