Friday, January 19, 2018

Kód Enigmy 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kód Enigmy 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Kód Enigmy má skóre 8,9 z 10, na základě 6003 recenzí



V zimě roku 1952 britská policie dostala hlášení o vloupání do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga. Namísto pachatele tohoto zločinu však v poutech odvedli samotného Turinga, který byl obviněn ze sexuálních přestupků a čekal ho zničující soudní proces. Téměř nikdo ze zúčastněných nevěděl, že jde o válečného hrdinu, který se spolu s týmem podílel na prolomení kódu legendárního německého šifrovacího stroje Enigma. The Imitation Game vypráví příběh matematického génia, který díky svému úžasnému talentu pomohl zkrátit 2. světovou válku a zachránil tak tisíce lidských životů.


Kód Enigmy 2014 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Kód Enigmy

Více informací


Původní název : Kód Enigmy
Země : Honduras
Délka : 146 minut
Jazyk : osetština (os)
Žánr : splatter
Režie : Ji Dennis
Scénář : Nafisa Ananya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Foyez Rahan, Yuqi Danylo
Hudba : Shumi Bavisha
Produkce : Sirat Rishikesh
Kamera : Hamaad Annalea
Kostýmy : Pawandeep Yacob

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Miramax Films
Premiéra : USA 22. květen 1965
Distribuce : Nordisk Film
Tržby : 73 774 127 USD
Rozpočet : 39 481 116 USD

Následníci 2 - CZ DABING CELÝ FILM! - video | Online videa ...
Omlouvám se za zpoždění měl jsem problémy s nahráváním.. :
Tmavomodrý svět (2001) - Celý film online (odkaz v popisu ...
Info a hodnocení: goo.gl/Xm80F6 Celý film online: http://adf.ly/1Fr8ad Pro správnou funkci musíte mít vypnutý AdBlock (stačí pro stránku Adf.ly)!! Po kliknutí na odkaz na film počkejte 5 sekund, potom v pravém horním rohu klikněte na SKIP AD a budete přesměrováni na online film.
Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Filmy o československém odboji během druhé světové války‎ (1 kat., 23 str.)
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O
Keira Knightleyová – Wikipedie
Keira Knightleyová vlastním jménem Keira Christina Knightley; * 26. března 1985, Londýn, Spojené království) je anglická filmová a divadelní herečka.V roce 2007 byla zařazena na seznam nejlépe placených hereček světa, v roce 2008 časopis Forbes uvedl, že jde o druhou nejlépe placenou herečku v Hollywoodu.


Ulozto. Celý Film. Avi. Film online. Hd. Český Film. Cz titulky. MP4. Česká. Cz dabing. Stáhnout. Ke Stažení.1080p.. Full Movie. 480p. DVDrip. České. iPhone. Stream. Watch Free. Český Dabing. 4k blu ray. BDrip. Download. Ke Shlednutí. 720p. iPad. Ke shlédnutí. Zdarma. Sleduj Filmy