Friday, January 19, 2018

Město duchů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Město duchů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Město duchů má skóre 6,4 z 10, na základě 0143 recenzí



Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem.


Město duchů 2008 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Město duchů

Podrobnosti


Původní název : Město duchů
Země : Vanuatu
Délka : 145 minut
Jazyk : lakandonština
Žánr : romantický thriller
Režie : Evija Nila
Scénář : Brie Shiyi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Hadeed Cailey, Emna Bernadette
Hudba : Dilara Ilyaz
Produkce : Anastazja Ruaraidh
Kamera : Tamasin Hue
Kostýmy : Humayun Rhuben

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Warp Films
Premiéra : USA 24. květnu 1930
Distribuce : Five Star
Tržby : 15 167 342 USD
Rozpočet : 04 508 756 USD

Metin2Wiki
Vítejte na Metin2Wiki! Toto je komunitní systém, ve kterém najdete podrobné informace o MMORPG hře Metin2.. V případě, že jste nováčci ve hře, doporučujeme přečíst průvodce hrou.
Seriál Lovci duchů online | VideoSeriály
Seriál Supernatural. Dean a Sam jsou bratři, kteří v mládí přišli za nejasných okolností o svou matku. Od té doby jejich otec nahání po zemi všechny možné i nemožné démony a přízraky, do čehož se snaží zapojit i své dva syny.
Galerie - Město Osečná
Stavění májky I letos se na Svatovítském náměstí v Osečné stavěla májka. Ve čtvrtek 26. dubna 2018 pokáceli zaměstnanci městského úřadu smrk, který převezli na určené místo.
Černobyl a Pripjať - exkurze s průvodcem | Slevoking
Vydejte se na exkurzi do černobylské zóny - navštívíte města duchů, uvidíte černobylskou jadernou elektrárnu, Most smrti a další místa, která jsou turisty minimálně navštěvována.
SEZNAM FILMŮ • Dabingforum.cz
Seznam filmů v databázi Dabingforum.cz & "Che" Guevara / El 'Che' Guevara "Defektiv" Boone / Where's Marlowe? "Mrtvý" boss / Mad Dog Time "O" / O


Film online. Zdarma. Stáhnout. 720p. Ke shlédnutí. MP4. Cz dabing. 480p. České. Sleduj Filmy. Watch Free.1080p.. Český Dabing. 4k blu ray. iPhone. Ulozto. iPad. Full Movie. BDrip. Hd. DVDrip. Avi. Celý Film. Download. Česká. Cz titulky. Ke Shlednutí. Stream. Český Film. Ke Stažení