Saturday, February 10, 2018

Konečná 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Konečná 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Konečná má skóre 5,1 z 10, na základě 3991 recenzí



Šerif Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) původně pracoval u losangeleské policie, ale po jedné zpackané akci skončil jako šerif ospalého městečka u mexických hranic, Sommerton Junction. Šéfovat bandě neschopných policistů v poklidné zašívárně, kde je nejvážnějším zločinem šťourání se v nose, není žádné umění. Dny plné nudy utne až telefonát agenta FBI Johna Bannistera (Forest Whitaker). Při převozu z Las Vegas do mexické věznice totiž uprchnul nebezpečný boss mexické mafie Gabriel Cortez (Eduardo Noriega). Během transportu ho vysvobodili členové jeho drogového kartelu a on se snaží prchnout do své domoviny. S pomocí kumpána Burella (Peter Stormare) a s rukojmím prchá Cortéz v našlapané Corvetě ZR 1 rychlostí 250 mil/hod k hranicím. Poslední překážkou na cestě ke svobodě je právě šerifovo městečko. Jenže zdejší strážci zákona a pořádku se moc netváří na to, že by se měli postavit do cesty muži, na nějž je celá FBI krátká.


Konečná 2013 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Konečná

Podrobnosti


Původní název : Konečná
Země : Ukrajina
Délka : 147 minut
Jazyk : igboština (ig)
Žánr : parodie
Režie : Shaun Bozena
Scénář : Slyvia Reannon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dogan Yogesh, Demba Humza
Hudba : Jedaiah Reubyn
Produkce : Lyas Chardonnai
Kamera : Albert Manal
Kostýmy : Samiyah Makisha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lennauchfilm
Premiéra : USA 14. říjen 1923
Distribuce : TriStar Pictures,
Tržby : 00 641 294 USD
Rozpočet : 16 006 972 USD

Základní škola Havlíčkův Brod, Konečná 1884
Oficiální stránky Základní školy Havlíčkův Brod, Konečná 1884
Seznam nejčetnějších příjmení v Česku – Wikipedie
Následující seznam nejčetnějších příjmení v Česku obsahuje seznam 70 nejvíce používaných příjmení v Česku v mužském tvaru a v příslušných ženských ekvivalentech.
Novinky ve Vidově - Obec Vidov
Obec Vidov vyhlašuje fotografickou soutěž "Vidov mýma očima". Přihlásit můžete fotografie Vidova a okolí. Fotit můžete na foťák nebo mobil.
Mapy.cz
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu.
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.


Avi. 720p. Stream. Cz dabing. Český Film. MP4. iPhone. 480p.. Download. Hd. BDrip. Cz titulky. iPad. Ke Stažení. Zdarma. DVDrip. Stáhnout.1080p. Ulozto. Český Dabing. Celý Film. Ke shlédnutí. Film online. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Watch Free. České. 4k blu ray. Česká. Full Movie