Saturday, February 10, 2018

Probuzení 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Probuzení 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Probuzení má skóre 8,0 z 10, na základě 9040 recenzí



Clayton (Hayden Christensen) je v mnoha ohledech úspěšným mladíkem, má báječnou snoubenku Samathu (Jessicca Alba) a obchody mu jenom vzkvétají. O jeho zdraví se to ale rozhodně říci nedá, zoufale potřebuje transplantaci srdce. Správného dárce pro něj hledá jeho přítel, kardiolog Jack Harper (Terrence Howard). Když ten správný okamžik nastane, dárce je nalezen a operace má začít, Clay zjistí, že anestezie ho pouze paralyzovala, vše kolem sebe vnímá a cítí, ale nemůže se ani pohnout a mluvit a stává se tedy nechtěně svědkem své vlastní operace srdce. Začíná mít pochybnosti, zda je vůbec v plánu doktorů nechat ho přežít. Probuzení je psychologickým thrillerem, který Vás rozhodně nenechá chladnými


Probuzení 2007 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Probuzení

Podrobnosti


Původní název : Probuzení
Země : Kostarika
Délka : 167 minut
Jazyk : tok pisin (tpi)
Žánr : pohádka
Režie : Christal Sophieann
Scénář : Azaliah Avana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ayran Tanav, Yamin Esta
Hudba : Akaash Lior
Produkce : Etana Edyta
Kamera : Abdulahi Aurelia
Kostýmy : Faelan Joris

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Walden Media
Premiéra : USA 16. březen 1963
Distribuce : Sivaji Productions
Tržby : 85 262 654 USD
Rozpočet : 68 534 517 USD

Seznam - najdu tam, co neznám
Nejnavštěvovanější český internetový portál nabízející vyhledávač, e-mail, aktuální zprávy, předpověď počasí a odkazy, které se mohou hodit.
Seznam českých filmů – Wikipedie
Chronologický seznam českých filmů, před rokem 1918/19 také rakousko-uherských s účastí tvůrců z českých zemí, v letech 1918–39 a 1945–92/93 filmů československých, v letech 1939–45 českých a německých s účastí tvůrců z českých zemí.
Seznam dílů seriálu Kancelář Blaník – Wikipedie
Toto je seznam dílů seriálu Kancelář Blaník.Český politicko-satirický seriál Kancelář Blaník je uveřejňován od 13. dubna 2014 na serveru Stream.cz. Marek Daniel v něm hraje Tondu Blaníka, který vede stejnojmennou lobbistickou kancelář. První řadu seriálu, čítající 14 krátkých sedmiminutových dílů, doplnila od podzimu téhož roku 13dílná druhá série.
MIROSLAV-ZELENKA.CZ - Články - Seznam článků
Seznam článků . Články jsou řazeny víceméně chronologicky dle svého vzniku či uveřejnění. Vzhledem ke struktuře ukládání nových článků na webovské stránky jsou nejnovější články nejníže.
Abecední seznam filmů - filmexport.cz
Videoukázky. Vážení zákazníci, vzhledem ke změně podmínek pro přehrávání na YouTubu došlo k chybnému přehrávání našich starších videoukázek a bonusových materiálů.


Cz titulky. Ke Stažení. Film online. iPhone. Avi. Download. MP4.1080p. Zdarma. Stáhnout.. Česká. Ke shlédnutí. 720p. Sleduj Filmy. Stream. Ulozto. Full Movie. DVDrip. Český Dabing. 4k blu ray. Ke Shlednutí. České. Celý Film. BDrip. iPad. 480p. Cz dabing. Watch Free. Hd. Český Film