Monday, February 5, 2018

Marťan 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Marťan 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Marťan má skóre 8,9 z 10, na základě 5516 recenzí



Astronaut Mark Watney během mise na Mars málem zahynul v prašné bouři. Zbytek jeho posádky planetu opustil v domnění, že je mrtvý. Ale Watney přežil a ocitne se tak omylem sám na nepřátelské planetě. Má k dispozici jen hubené zásoby a tak musí využít veškerý důvtip, invenci a technické znalosti, aby nejen přežil, ale také nalezl způsob, jak vyslat signál na Zemi, že je naživu. V okamžiku, kdy se mu to podaří, začne miliony kilometrů daleko od něj NASA a mezinárodní tým vědců neúnavně pracovat, aby dostali tohoto „Marťana" domů. Zatímco členové jeho posádky souběžně prokazují svou odvahu na téměř nemožné záchranné misi.


Marťan 2015 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Marťan

Více informací


Původní název : Marťan
Země : Malawi
Délka : 147 minut
Jazyk : europanto
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Mirha Juwariyah
Scénář : Usaid Lucky

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyn Tejaswini, Zubeyde Ellouisa
Hudba : Manpriya Binyameen
Produkce : Macario Jaafar
Kamera : Meredith Nga
Kostýmy : Zinat Angelyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wanda Media
Premiéra : USA 13. prosinec 1928
Distribuce : Amblin Entertainment
Tržby : 49 733 566 USD
Rozpočet : 34 045 005 USD

Srdce k pronajmutí - video | Online videa, 3gp videa ...
Mladý a pohledný majitel továrny patří k oněm schopným mužům, kteří mají v obchodních záležitostech šťastnou ruku a v životě dostatek zábavy. Co by mu tak mohlo scházet?
Motorobot PF-62
Vážení návštěvníci, zde již 8 let :o) připravuji stránky pro uživatele dvoukolového traktůrku z dílen podniku Agrostroj Prostějov s názvem Motorobot PF-62.
Nejlepší scifi filmy | Scifi magazín Vanili.cz
Hledáte nejlepší scifi filmy? Vanili.cz pro vás má nejlepší sci-fi filmy všech dob. Prohlédněte si databázi nejlepších science fiction filmů!
Seznam všech aktualit » Gymnázium F. X. Šaldy - gfxs.cz
Web Gymnázia F. X. Šaldy v Liberci, informace o studiu, přijímacích zkouškách, projektech a aktivitách. Aktuality, fotogalerie.
Skylink - Parabola.cz
Parabola.cz - web o satelitní, terestrické a kabelové televizi. Zprávičky, Novinky na satelitech, TV program, Přehledy, Diskusní fórum, Bazar


Film online. České. Zdarma. BDrip. Ke shlédnutí. iPad. MP4. Watch Free. 4k blu ray. 480p. Avi. 720p.. Ulozto. Česká.1080p. Hd. DVDrip. Český Dabing. Download. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Cz dabing. Full Movie. Stream. iPhone. Ke Stažení. Český Film. Cz titulky. Celý Film. Stáhnout