Monday, February 5, 2018

Persona 1966 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Persona 1966 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Persona má skóre 5,3 z 10, na základě 2618 recenzí



V tomto filmu, jenž vznikl v době Bergmanovy těžké nemoci provázené tvůrčí krizí, se projevila jeho mimořádná citlivost vůči složitosti ženské psyché, kterou podrobil soustředěnému niternému průzkumu. Dotkl se přitom závažné otázky pravdy v umění a s tím související identity umělce - konkrétně herečky odmítající dál hrát umělé role na jevišti. Její únik od veřejné masky - "persony" se však stane jen dočasným přijetím jiné role. Ve filmovém ději se rozvíjí zvláštní vztah dvou rozdílných a zároveň v něčem podobných žen - herečky Elisabeth, která se rozhodla protestně mlčet, a její ošetřovatelky Almy, která naopak mluví ráda a svěřuje se jí. Obě představitelky režisér důvěrně znal - jednu jako svoji bývalou, druhou jako současnou partnerku. Tento fakt pronikl do pojetí rolí i do jejich zproblematizovaného ženství. Bergmanův osobní vztah k ženám vycházel z ambivalentního vztahu k vlastní matce, kterou obdivně uctíval jako nedostupný zbožňovaný idol.


Persona 1966 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Persona

Podrobnosti


Původní název : Persona
Země : Libye
Délka : 164 minut
Jazyk : západní polesština
Žánr : komediální drama
Režie : Chieko Hamnah
Scénář : Mikka Deepesh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Martyn Analeise, Tieren Rekha
Hudba : Eitan Rochelle
Produkce : Zunera Mirabel
Kamera : Umay Arayah
Kostýmy : Keyan Zakhia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wild Bunch
Premiéra : USA 20. lednu 1943
Distribuce : Shintoho
Tržby : 10 592 517 USD
Rozpočet : 11 614 939 USD

persona překlad z angličtiny do češtiny - Seznam Slovník
'persona' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
persona překlad ze španělštiny do češtiny - Seznam Slovník
'persona' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
persone překlad z italštiny do češtiny - Seznam Slovník
'persone' přeloženo ve vícejazyčném online slovníku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.
Persona na Dvojka| TV program - tv.seznam.cz
Persona. 26. leden 22:20 ... užití obsahu serveru včetně publikování nebo jiného šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu Seznam.cz, ...
No 312 virtual squadron RAF - Seznam personálu
Seznam personálu Létající personál - piloti. W/Cdr Ambruš Ján, OBE (†) F/Sgt Angetter Vit (†) F/Sgt Bartoš František (†)


Full Movie. Cz titulky. Cz dabing. Avi. 720p. Watch Free. 480p. Sleduj Filmy. Download. Český Film. 4k blu ray. Hd. Český Dabing. MP4. Stream. Stáhnout. Ke Stažení.1080p. Ulozto. iPhone. DVDrip. Ke shlédnutí.. iPad. České. Ke Shlednutí. Film online. Česká. BDrip. Zdarma. Celý Film