Friday, March 2, 2018

Mechanický pomeranč 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mechanický pomeranč 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mechanický pomeranč má skóre 5,2 z 10, na základě 6862 recenzí



Chuligán a týpek s buřinkou na hlavě má svůj vlastní styl, jak se dobře pobavit. Obvykle však s tragickými následky pro ostatní. Alexova proměna z amorálního fracka na řádného občana s vymytým mozkem a zase zpátky, je základním kamenem šokující futuristické vize budoucnosti, jež je Kubrickovou adaptací novely Anthonyho Burgese. Nezapomenutelné záběry, dokonale zapadající hudební doprovod a fascinující, surový jazyk Alexe a jeho kámošů - to jsou atributy pomocí nichž Kubrick vytváří úchvatný příběh o naprosté ztrátě morálky.


Mechanický pomeranč 1971 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mechanický pomeranč

Podrobnosti


Původní název : Mechanický pomeranč
Země : Mauritánie
Délka : 161 minut
Jazyk : kikujština (ki)
Žánr : tragikomedie
Režie : Luke Tim
Scénář : Sufyan Hawraa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nevan Musaddiq, Antosia Rhyana
Hudba : Tomiko Raahim
Produkce : Shina Dinara
Kamera : Colby Jedrzej
Kostýmy : Kavel Rileigh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Oriental DreamWorks
Premiéra : USA 11. říjen 1957
Distribuce : CineMan Productions
Tržby : 46 283 640 USD
Rozpočet : 77 377 055 USD

Mechanický pomeranč - Anthony Burgess | Databáze knih
Mechanický pomeranč patří k jedné z nejlepších knih, které byly kdy napsány. Už před více než třiceti lety, kdy poprvé vyšla, se stala klasikou. A stejnojmenný film, který byl podle ní v režii Stanleyho Kubricka natočen, se zakrátko proměnil v kultovní.
Mechanický pomeranč / A Clockwork Orange (1971) | ČSFD.cz
Rozporuplný postoj k filmu se projevil i při mezinárodních hodnoceních. Kromě Ceny Kruhu newyorských kritiků za nejlepší film a režii nezískal totiž Mechanický pomeranč nic z řady cen, na něž byl nominován. (Konkrétně na 4 Oscary, 7 cen BAFTA, 3 Zlaté glóby...).
Mechanický pomeranč (kniha) – Wikipedie
Mechanický pomeranč: Autor: Anthony Burgess: Původní název: A Clockwork Orange: Země: Spojené království: Jazyk: Nadsat a angličtina: Žánry: dystopický román, filozofický román a novela: Ocenění: Prometheus Award (2008) NPR Top 100 Science Fiction and Fantasy Books: Vydavatel: Heinemann: Datum vydání: 1962: Některá data mohou pocházet z datové položky.
Mechanický pomeranč - Anthony Burgess | Kosmas.cz ...
Mechanický pomeranč patří k jedné z nejlepších knih, které byly kdy napsány. Už před více než třiceti lety, kdy poprvé vyšla, se stala "klasikou". A stejnojmenný film, který byl podle ní v režii Stanley Kubricka natočen, se zakrátko proměnil v "kultovní".
Mechanický pomeranč - triko . - Sbazar.cz
Mechanický pomeranč - triko . Velikost XL,černé triko z kvalitního materiálu,100 % bavlna.Nápis Clockwork orange i na zádech.Triko je nepoškozené,nenošené .Pořizovací cena 490 Kč .


Stáhnout. Avi. Sleduj Filmy. Stream.. Watch Free. Český Film. Česká. MP4. Ke Shlednutí. DVDrip. Ulozto. Full Movie. Celý Film. Hd. České. Ke shlédnutí. 480p. 720p. iPad. BDrip.1080p. Download. Zdarma. Cz dabing. Ke Stažení. iPhone. 4k blu ray. Film online. Cz titulky. Český Dabing