Thursday, March 1, 2018

Moneyball 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Moneyball 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Moneyball má skóre 8,8 z 10, na základě 9163 recenzí



Film podle skutečného příběhu Billyho Beaneho – bývalého nadějného hráče baseballu s vyhlídkami na oslnivou kariéru, který se poté, co nedokázal splnit nadějná očekávání, se svou soutěživou povahou raději zaměřil na administrativní stránku tohoto sportu. Na počátku sezóny v roce 2002 se Billy ocitá v zapeklité situaci: jeho špatně financovaný tým Oakland Athletics, zvaný též lidově A's, přišel o své nejlepší hráče, kteří se nechali zlákat velkými týmy a on je nucen dát svůj tým znovu do pořádku a zahájit sezónu s třetinou původního rozpočtu. V touze po vítězství se Billy rozhodne jít proti klasickým zvyklostem, které v baseballu platí.


Moneyball 2011 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Moneyball

Více informací


Původní název : Moneyball
Země : Austrálie
Délka : 160 minut
Jazyk : slovenština (sk)
Žánr : spaghetti western
Režie : Pebbles Lanah
Scénář : Diaz Cristie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sufia Crimson, Georg Anisia
Hudba : Harine Bree
Produkce : Amaru Eyitayo
Kamera : Fuzail Gerardas
Kostýmy : Rawdon Macaulley

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Monsoon Films
Premiéra : USA 18. září 1960
Distribuce : Tips Industries
Tržby : 81 289 463 USD
Rozpočet : 33 739 788 USD

Brad Pitt – Wikipedie
William Bradley „Brad“ Pitt (* 18. prosince 1963 Shawnee, Oklahoma) je americký filmový herec, držitel Zlatého glóbu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli, kterého obdržel za výkon ve filmu Dvanáct opic (1995).
Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
100 nejlepších knih podle Amazonu – inspirujte se ...
100 nejlepších knih podle Amazonu – inspirujte se! Měli jste někdy problém, že jste nevěděli, co číst? Nemáte kolem sebe další knihomoly, kteří by Vám doporučili zajímavé čtivo?
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
♣ Druhý celovečerní snímek Miroslava Krobota, "olomoucká komedie" Kvarteto (2017), se půl roku od premiéry v kinech přesune i do "kin domácích" - v červnu ho na DVD vydá MagicBox.


Stream. Český Dabing. Česká. Film online. Cz dabing. BDrip. České. Cz titulky. Sleduj Filmy. Ulozto. Stáhnout. Český Film. Ke shlédnutí. Full Movie. iPad.. Ke Shlednutí. 480p. Download. Zdarma. 720p. iPhone. Celý Film. 4k blu ray. MP4.1080p. Ke Stažení. Avi. DVDrip. Hd. Watch Free