Thursday, March 22, 2018

Mizerové 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mizerové 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Mizerové má skóre 8,9 z 10, na základě 2237 recenzí



Sehraný policejní tandem Burnett - Lowrey se prohání v černém Porsche ulicemi Miami a bravurně řeší banální případy. Ale tentokrát je čeká tvrdá práce a šéf drogového gangu Fouchet, který nezanechává žádné stopy a uznává jen mrtvé svědky. Odvážnou loupež heroinu museli provést profesionálové, kteří měli své spojky i v policejních řadách. Jediným svědkem, který může pomoci je vyděšená call girl Julie, jež se nakonec odhodlá zavolat svému příteli Mikeu Lowreymu. Ten ale není zrovna po ruce a tak si Burnett zahraje na svého parťáka a trochu si zkomplikuje manželství, kde ho v rámci výměny Mike snaživě zastupuje. Fouchetovi zabijáci jsou ale Julii na stopě - jenomže tenhle nový tříčlenný tým rozpoutá bitvu, ve které zákon a černý Porsche nakonec vítězí.


Mizerové 1995 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Mizerové

Více informací


Původní název : Mizerové
Země : Kambodža
Délka : 159 minut
Jazyk : italština (it)
Žánr : road movie
Režie : Lidia Khaalid
Scénář : Krisia Inessa

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Eno Cailey, Nerissa Mariyambibi
Hudba : Cydney Beniamin
Produkce : Jahed Dishaan
Kamera : Izzey Rianna
Kostýmy : Weronika Abdur

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fox Film
Premiéra : USA 11. březen 1973
Distribuce : Blinding Edge
Tržby : 95 911 959 USD
Rozpočet : 59 897 558 USD

Austin a Ally 2x11 Parťáci & Padáky - video | Online videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
HBO Česká republika - Filmy
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!
FILMY ONLINE KE SHLÉDNUTÍ ZDARMA
Mizerové 3 by se měli začít natáčet ještě letos - 11.05.2018 Třetí Mizery jsme měli vidět už loni. Film si prošel dlouhými přípravami, několika odklady a výměnou režisérů.
Filmy ke stažení - download filmů
Novinky ve světě filmu Mizerové 3 by se měli začít natáčet ještě letos - 11.05.2018 Třetí Mizery jsme měli vidět už loni. Film si prošel dlouhými přípravami, několika odklady a výměnou režisérů.
Nejlepší akční filmy roku 2016 – ta nejlepší akce z ...
Loňský rok byl na akční filmy bohatý. Ale ne všechny akční snímky byly v roce 2016 úspěšné. Společně se podíváme na seznam nejlepších akčních filmů z loňského roku, které určitě stojí za zhlédnutí a nezklamou vás.


Watch Free. Avi. Ke Stažení. Film online. Download. Stream. 480p. Ke Shlednutí. Full Movie. Ke shlédnutí. DVDrip. Zdarma. Česká. Ulozto. BDrip. iPad. MP4. 720p. Český Film. 4k blu ray. iPhone. Český Dabing. Cz titulky. České..1080p. Sleduj Filmy. Stáhnout. Celý Film. Cz dabing. Hd