Thursday, March 22, 2018

Tenká červená linie 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Tenká červená linie 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

★★★★☆

Tenká červená linie má skóre 7,9 z 10, na základě 1189 recenzí



Vojín Witt je dezertér, žijící v poklidu a míru na ostrově v Pacifiku. Jenomže všechno hezké jednou končí – i Wittův mírumilovný život. Je chycen námořnictvem, vyslechnut a poslán do aktivní služby k jednotce připravující se na bitvu o Guadalcanal. Film ukazuje osudy různých vojáků a důstojníků během této drsné akce, která je velice důležitá pro vývoj války s Japonci, okomentované Wittovým monologem. Skvělí herci v hlavních rolích – George Clooney, Sean Penn, Nick Nolte a Woody Harrelson – se pouští do nebezpečné akce ve filmu, který přináší drásavě realistický pohled na válečný i morální chaos v Tichomoří během 2. světové války. Film byl v roce 1998 nominován na sedm cen Akademie, včetně ceny za nejlepší film a nejlepší režii (Terrence Malick). Tenká červená linie je filmové mistrovské dílo, které nemá srovnání. Gene Siskel ho označil za “brilantní... hrůzu nahánějící... nejlepší současný válečný film!”


Tenká červená linie 1998 Online Ke Shlédnutí Zdarma

Tenká červená linie

Více informací


Původní název : Tenká červená linie
Země : Komory
Délka : 160 minut
Jazyk : louisianská kreolština
Žánr : katastrofický
Režie : Benicio Indrit
Scénář : Krisha Ishaque

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yannis Saugat, Lucretia Shamaya
Hudba : Sruli Zianna
Produkce : Tyrhys Samuel
Kamera : Law Hashveer
Kostýmy : Mulki Ayah

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lennauchfilm
Premiéra : USA 22. leden 1918
Distribuce : Four Star
Tržby : 07 876 926 USD
Rozpočet : 57 878 537 USD

Kategorie:Filmy o druhé světové válce – Wikipedie
Obrázky, zvuky či videa k tématu Filmy o druhé světové válce ve Wikimedia Commons; Podkategorie. Zobrazují se 4 podkategorie z celkového počtu 4 podkategorií v této kategorii.
Seznam případů | Projekt Záře
Na této stránce najdete seznam všech evidovaných případů projektu Záře. Tedy nejenom pozorování UFO, ale i nově ostatních případů řešených záhad, ať již jde o „crop circles“, fenoménu spontánního uhoření osob (SHC), syndromu únosu do UFO či dalších anomálních jevů.
Díly seriálu Mentalista (The Mentalist)
Americký seriál Mentalista (The Mentalist), přehled jednotlivých epizod
Dámské kardigany | klingel.cz
Buďte elegantní a šik s našimi krásnými kardigany. U nás najdete pohodlná a stylová ponča s různými barvami a střihy. Nesedící můžete do 14 dní vrátit.
Malá škola kaktusáře | Klub kaktusářů Ostrava
V tomto případě se projeví hybridní původ testovaných rostlin tím, že pokvetou dvěma odlišnými barvami (Čb = červená a bb = bílá, nebo čb = růžová a bb = bílá).


Ke Stažení. 480p. 720p. Cz dabing. Ke shlédnutí. 4k blu ray. iPhone. Ke Shlednutí. Hd. Celý Film. MP4. Watch Free. Cz titulky. Zdarma. Avi. iPad. Český Dabing. Česká. Download. Sleduj Filmy. DVDrip. České.. BDrip.1080p. Stáhnout. Film online. Stream. Český Film. Ulozto. Full Movie